» lycklig!

Hallå! För alla er som inte visste att jag skrev förarprovet tidigt imorse.Jag blev godkänd!!!! Det firar jag med en resa till Småland ;) Just nu har vi stannat i Hudiksvall för att äta lunch och vi ska snart bege oss igen :) Hoppas att ni förstår att jag inte kommer ha tid att blogga så mycket med tanke på att jag inte har någon dator där, så jag kommer hem med en massa bilder om ca 2 veckor :) hare! :)

» inköpet

Kofta utan ärmar från Carlings. Fram
Bak
Börs från Gina Tricot
Keps från Stadium

» förlåt!

Hallå! Förlåt för att jag inte la upp bilder i fredags, men när jag vaknade tog jag en dusch sen blev det så att vi drog till Agnsjön ba sådär.. Så jag hann liksom inte starta datan ens. Lägger upp bilder snart ;) Helgen i Agnsjön har varit helt sagolikt mysig! När vi kom dit ställde vi ut alla möbler och hade storstädning, vi slängde ut sängarna helt eftersom Peter å Cattis kom med en ny säng som dom hade köpt till stugan. Det blev riktigt bra må jag säga! :) Igår hade Cattis och jag storstädning av bastun och bryggan, supermysigt blev det! Vi badade oh bastade efter maten igår, sedan satt vi och myste vid brasan hela kvällen samtidigt som vi lyssnade på störtskön musik ;) Idag åt vi rökt abborre med tunnbröd till frukost, sedan packade vi ihop våra grejor sedan for jag hem med Peter och Cattis eftersom dom skulle dricka kaffe hos oss innan dom fortastte till Härnösand :) Hade inte med mig kameran så ni får bara dåliga mobilbilder :) Nu ska jag ta en dusch tror jag sedan ska jag träna lite inför provet :) Puss!

» ;)

Halloj! Är tillbaka at home eller hur jag ska förmedla mig om den saken.. ;) "Helgen" har varit super, även fast det egentligen var tisdag till torsdag... :) Har hunnit shoppa lite, varit ute och fotat lite och ätit en massa gosaker! Ja vi har även hunnit med att slappa rejält! ;) Är riktigt trött nu men ni får lite bilder och så, bilderpå det jag har köpt kommer upp imorgon så ni kan ju gärna kika in ;)

» on the bus

Sitter på bussen påväg in till stan för att träffa min efterlängtade kusin! :) Vi hade tänkt gå på stan ett tag sen drar vi hem till min mormor och morfar, som är hennes farmor och farfar ;) Hade tänkt stanna där till torsdag :) När jag ändå har tråkigt här på bussen så passar jag på att träna lite teori ;) Fick reda på att det är straffbart att låta nycklarna sitta kvar i moppen när man har parkerat. Undra vilket straff man får.. ;) Nu ska jag fortsätta plugga innan jag hoppar av bussen, hare bra! :)

» livet leker

Nyduschad, one peace, kycklingrulle och "hem till midgård", kan det bli bättre?! Nä tror inte de ;)

» hemma igen

Nu är jag hemma efter en helt hysterisk helg! Det har varit mycket trevligt med mycket bad och bastu :) Igår så tog vi en båttur och när vi var mitt ute på sjön började Elin prata om Andres Breivik och lite sånt, sedan frågade hon vilket datum som han sprängde i Oslo och allt detdär. Vi satt och tänkte lite sen kom jag på att det var den 22 juli, sen kollade jag på mobilen och då stod det 22 juli... Lite smått sjukt sådär... Sen kom vi på att vi tre var med varandra i en annan stuga 22 juli förra sommarn. True story... Och igårkväll när vi inte hade något och göra så satt vi och pratade om läskiga stunder vi våra liv, tillslut sa Elin något som gjorde att jag inte vågade göra någonting. Jag låg i sängen och var så nära på att börja gråta... Men men.. Helgen har varit grym endo :)

» äntligen

Snart blir det sängen för mig, ska upp lite tidigare än vanligt för att duscha, packa och kanske handla, för sedan drar vi som sagt till Agnsjön! Ska bli så härligt att ba va där i några dagar. Slår vad om att min mobil kommer ladda ur även fast jag tar med mig 2 fulladdade mobilbatterier.. Ni får ha det så bra, kommer säkert hem med en massa bilder på måndag ;) Hare bra!
Gammal bild från Agnsjön.

» några bilder från igår

DOM ÄR INTE SÅ SERIÖSA.

» just nu

Halloj! Sitter just nu hos Sara och väntar på henne medans hon duschar :) Igår var jag med Sara och Elin, vi skulle till Sjönäset och umgås å ta lite bilder och så, men när vi kom dit så var det folk där som bara stod och glodde på oss så vi gick därifrån! :) Pinsamt... Fick lite bilder ändå som kommer upp när jag har kommit hem :) Vi planerade lite inför helgen också, vi ska nämligen dra till Agnsjön ;) Nu fick jag besök av Saras lillasyster och kusin så nu ska jag sluta skriva, hörs hoj! :)


» no life

Förlåt för superdålig uppdatering men det är så att jag har verkligen ingenting att skriva om! No life. Hör av mig när jag har något att skriva om vilket kan vara närsomhelst ;)

» vilken helg...

Halloj! Helgen har vart super! Vädret har varit ganska dåligt men har man bra sällskap så gör ju inte det så mycket ;) På lördan var vi på trillen och lyssnade på Mange Makers, dom var grymt bra. Jävla ös det var men när Erik Amarillo skulle uppträda efteråt var det bara ett fåtal i publiken kvar, dom flesta gick.. Haha! Träffade lite nya kompisar och även en kompis som reste till England med Madde och jag på språkresa, grymt kul! Har inte utnyttjat min kamera till max och därför har jag inte så många bilder att bjuda på, ville inte ta med mig den någonstans eftersom det regnade hela tiden men här är lite bilder från trillen som är tagna med min superhärliga mobil som bjuder på den bästa bildkvalite! Bara njut!
Haha! Dom är så skön!

» Åsele, here i come!

Hallå! Förlåt för superdålig uppdatering men jag har haft fullt upp i veckan, plugg å kugg liksom. I alla fall så drar jag till Åsele om en liten stund, ska vara med mina underbara brudar :) Kommer hem på måndag tror jag men ni får hålla koll på några mobilinlägg ifall jag har tid! ;) Puss! :*

» denna kväll

Hejhej! Idag har jag gått runt lite hemma tills nu på kvällen när Maja och jag tog mopparna och drog till Gensjö för att träffa Madde och Christine. Madde och jag badade en snabbis sen satt vi och pratade om allt möjligt. Drog sen upp till Madde och for hem runt 23 tiden :) Nu ska jag nog sova snart, ska kanske till Junsele djurpark imorgon med Hanna & Linnea :) Hörs hoj.

» gårdagen

Halloj! Igårkväll drog Sara och jag ut med mopparna till grusgroparna i Vattgårn å träffa några polare. Vi drog hem runt 00.30 och påväg hem såg vi en älg, två harar och två rävar. Vi såg även en hare vid grusgropen ;) När  vi kom hem tog vi oss en kopp mocha kaffe och sedan poppade vi popcorn för att kolla på the women in black. Jag höll fan på börja lipa efter halva filmen. Så jävla äcklig film :( SÅhär såg vi ut under filmen. Hörs hoj.

» lite saker jag köpte i England


» Sara kommer :D

Hallå! Idag har jag haft mina hunderbara kusiner Hanna och Linnea här, dom är fortfarande här men nu ska jag städa rummet så dom far göra något annat. Hanna kommer med så roliga kommentarer och påpekningar så jag vet inte vad :) Snart kommer min älskade Sara som jag har längtat så mycket efter :D Vi ska se på film å snacka å lite allt möjlig :) Ni får hare bra så länge! Hoj.

» -

Hej! Idag fick jag ta bort min "tandställning". Det känns jättekonstigt att inte ha knapparna på tänderna nå mer! Runt 15 drog jag iväg med moppen till Kubbe och träffade bl.a. kusinerna<3 Är jätte trött fortfarande eftersom jag inte har sovit så mycket inatt så jag går nog och lägger mig ganska tidigt ikväll. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Puss!

» lite bilder av alla 1300 :)


» svensk mark igen!

Hejsan alla underbara! Är nu på svens mark igen och är därför tillgänglig för alla som vill träffa mig ;) Saknar dock alla underbara EF studenter som är så söta och underbara :( Språkresan har varit helt underbar, bilder kommer upp imorgon någon gång. 8.20 imorgonbitti ska jag vara hos tandläkaren och senare ska jag till Kubbe och hälsa på mina underbara kusiner och Malin & Daniel. Ska sova i 5 timmar nu, svintrött nu efter 3 veckor med lite sömn.. Puss! :*