» fan vad jag äg på italienska

Ciao! Har inte blivit så bra uppdatering på sista tiden... Men i alla fall... JAG HAR FÅTT PRAO PÅ POLARBAGERIET :D så nu vet ni det :) Vi har haft skoljoggen på skolan idag, sen slutade vi lite innan 2 så jag drog iväg med moppen till Kubbe. Jagade lite och så men såg inte nån räv inte! ;) Lite senare ikväll drog jag till byn och mötte upp Maja och Madde, sen drog vi hem till Madde. Fyfan vad vi spåra alltså, ojojoj... Imorgon ska jag till dit efter skolan med, men då stannar jag där över natten tror jag. Är ledig på torsdag så då blir det jakt hela torsdagen :) Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!:*

» kom igen!

Nu har dom spelat den andra perioden och det står 1-0 kämpa Modo!



» hockey ikväll

Hejsan! Igår efter skolan drog Maja, Chrisse å jag till Madda, pratade en heel del och så :) Ikväll blir det hockey med Madde och Maja! Det kommer bli sjukt roligt! ;) Bloggar kanske i någon halvlek eller så, men ha det bra! ;)

» ny tradition

Hallå! Bloggar från blogg.se's app just nu ;) Vi har nyss varit på lunch och dom har infört en ny tradition ;) Kaffe å kaka varje fredag!! Woop woop!! Hare bra! :)

» Dag 6 - Bild på dig och din bästavän


» don't you worry child

 
Nä jag är inte alls avundsjuk på min bror.

» ...

Ny design, igen! Var inte riktigt nöjd med den förra heller, haha. Så.. F5 om ni inte ser den! ;)

» myndig grabb

Hejsan! Idag är det den stora dagen då min bror fyller 18år! Och det betyder alltså att min blogg fyller 1år!! WOOW.  Vi tänkte egentligen bara äta en middag som Erik önskade sen skulle det vara bra med den saken, eftersom vi ska ha gäster på söndag och fira honom då istället, men så blev det inte ;) Först kom Daniel och Malin med deras barn, sen kom mormor och morfar, efter det kom Håkan och Camilla med deras barn. Så det blev storkalas ändå ;) Har alltså haft fullt upp ikväll, därför har det inte blivit något inlägg idag. På skolan kom 2 hockeyspelare och delade ut hockeybiljetter som Peter Forsberg hade köpt åt oss. För er som missade det så hade han köpt 4000 biljetter år ungdomar ;) Inte dåligt... Men nu ska jag hitta på något så ni kan ju också göra det. Puss!




 

» kladdkakebak

Hallå! Nu är jag hemma efter en härlig kväll med brudarna! Det blev mycket skratt och mycket kakao! if you know what i mean ;) Hahaha, nä men roligt hade vi! Kan ju säga att kladdkakan blev liiiite misslyckad men vi styrde upp det så gott det gick ;) Vi såg på det okända en halvtimme också innan vi blev rädd och for hem, Maja och jag är ju lite lättskrämda sådär... Nu ska jag sluta skriva och göra nå vettigt istället! ;) Godnatt! :) 

» Dag 5 - En nytagen bild på dig

Inte den vackraste, men den får duga!

» myskväll

Hallå alla! Skoldagen idag kan ha varit den segaste på länge.. Nu är den över i alla fall :) Ikväll ska jag fara till Chrisse med Maja, vi sk baka kladdkaka och se på x-factor :D Tar troligtvis med mig min kamera så det blir nog lite bilder ikväll :) Till dess får ni ha det så bra! ;)

» hare bra

Maja och jag gick samma runda som förra gången, men denna gång var det mycket varmare! Har duschat och sett första timmen av Beck - I stormens öga. Den är riktigt spännande, väntar bara på att nyheterna ska sluta innan fortsättningen börjar  ;) Imorgon är det måndag, ny vecka, även en vecka som jag inte vill vara med om när det gäller skolan. Det finns inget att se fram emot denhär skolveckan... Får väl ta den som den kommer och hoppas att den går lika fort som alla andra veckor, eller varför inte lika fort som denhär helgen? :) Bloggar troligtvis inge mer ikväll så ni får ha det så bra och sova gott! :)

» alldeles strax

Hallå! Nu har Sara åkt hem och jag ska alldeles strax gå ut och gå med Maja, sedan tar jag en dusch och antagligen plugga lite efter :) Skriver mer senare! Hare!

» never say no to nallis

Ni har väl inte glömt denna goding?
 

» filmkvällen fortsätter

Nu har vi sett en skräckis, The messengers. Den var ruskigt läskig :( Kan ju meddela att Saras bhband gick av under filmen, fråga mig inte hur hon lyckaades med det.. Nu ska vi se Mean girls 2, hahah! Förhoppningsvis är den rikitgt patetisk, men det kan va kul de me! ;) Till det blir det pannacotta! ;) Hare bra! 
 

» skräckisar osv.

Sara kom för ett bra tag sen och vi har hunnit med atthandla, laga mat, äta, köra fram och tillbaka till Mellansel, fixa pannacotta, bäddat åt Sara & kollat runt på fb! ;) Snart blir det skräckisar och mys :) Nu ska jag sluta å blogga  och va social med Sara istället ;) Hare!

» städastädastäda

Håller på att städa till grym musik just nu! ;) Denna städning är väl lite nödvändig kan jag tycka.. Men bättre sent än aldrig ;) Ikväll kommer Sara, som ska sova här. Vi ska ba hare gött till en massa skräckfilm å götta! ;) Nu ska jag fortsätta städa så ni kan ju ba må medans, hare!
 

» Dag 4 - 3 bloggar du läser

Ja.. Förut brukade jag läsa http://hoolly.blogg.se, http://hagelberg.blogg.se & http://citi.blogg.se. Men eftersom två av dom inte bloggar för tillfället så läser jag bara http://citi.blogg.se. Är inte så bra på att läsa bloggar som ni ser.. Ehe.. ;)

» färgat hår osv.

Hallå! Idag drog jag till stan efter skolan med mina brudar Maja & Chrisse! Vi spårade såklart som alltid, om inte värre! En väldigt skrattfylld dag ;) Köpte bara ett par mjukisbyxor, monster och en mocha. Fast detdär med att köpa mocha var inte så lyckat.. Lyckades spilla ner hela mig så hela tröjan var alldeles brunfläckig. Tur att det hände när vi stod och väntade på bussen! ;) När vi kom hem packade Maja och jag och sedan drog vi iväg till Chrisse, färgade Majas håår! Det blev superbra!! Även där spårade vi litegrann.. Fick lov att fara hem ganska tidigt för storjägarn Chrisse ska ju ut i skogn imorrn vet ni!! ;) Önskar henne all lycka! :) På första bilden ser ni Majas hår längst ut till vänster, sedan ser ni färgningens gång i tur och ordning! ;) Ni får hare så bra! :)

» ny design

Bytte design lite snabbt ba innan jag gick och la mig, om ni inte ser det, tryck på F5 :) Är lite osäker på om jag ska ha den eller om jag ska byta tillbaka... Man kan ju inte ha så stora bilder och så.. Sedan är det lite trist färg kan jag tycka, men orkar inte fixa nå mer med det ikväll, så ni får sova så gott för det ska jag göra! Puss ;*

» så hurtiga vi är!

Gick ut och tog en promenad med Maja ikväll, sisådär 1 mil, så hurtiga vi är! ;) Skulle även kolla på New girl ikväll, som började sändas på tv, blev faktiskt lite besviken när det var ett program som jag redan hade sett... Trodde det var säsongspremiär ju ;( Efter det började 2 panka tjejer, det var inte så tokigt faktiskt ;) Imorgon drar jag till stan efter skolan sedan ska jag nog vara med Maja & Chrisse ett tag. Möjligtvis Madde med, så därför ska jag sova nu så jag är uppvilad! Hare bra! ;)

» Dag 3 - 10 sanningar om dig själv

HAHAHAHA! Jag kom på att jag hade en 30-dagars lista att skriva... Kanske ska ta och börja ;)

Dag 2 - Bild på dig för tre år sedan Dartorn är inte 3 år så har inga bilder ;)
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv
 
  • Jag hatar att läsa böcker
  • Jag har ingen balans på längdskidor
  • Jag älskar hundar
  • Jag lever för musik
  • Jag är en filmoman, jag ser på film ganska ofta
  • Jag älskar att fotografera
  • Jag är ganska glömsk när det gäller saker jag ska komma ihåg
  • Jag älskar att sova 
  • Jag är väldigt lättskrämd
  • Jag har världens bästa vänner<3

» -

Haha, fan vad jag suger på att uppdatera.. I alla fall så har jag varit i Agnsjön nu i helgen och jagat, har varken sett eller hört nån älg, det enda jag såg på passet var hunn ;) Idag kom vi hem och då tog jag en kalldusch sen drog vi till stan och firade mina 2 kusiner som fyller år idag och imorgon, blev ju supermysigt när jag fick titta på Awkward med Marion ;D Nu ska jag snart sova, imorgon börjar skogsveckan för niorna. Känns lite halvdrygt.. Godnatt!! 

» ef språkresor

Ja, tänkte skriva lite om EF språkresor, tror inte jag skrev så mycket om vad vi gjorde och så när jag kom hem. Som sagt, jag for till Hastings i 3 veckor, 3 veckor men fantastiska människor och underbar kultur. Att åka på språkresa är det bästa jag gjort i mitt liv hittills! Det vi fick göra var att gå i skola,  ha en massa aktiviteter, fara på utflykter till bl.a. andra städer, och mycket mer. Jag träffade mycket nya vänner, en massa ledare som var riktigt snälla, och vi bodde hos en underbar familj! Tyvärr så är det inte så många som far på språkresa från Norrland, det är mest ungdomar nerifrån Sverige, därför tycker jag att så många som möjligt ska boka en resa! Alla ungdomar mellan 10-17! Även om ni inte känner för det så tycker jag att ni i alla fall ska beställa en gratis katalog och fundera på en språkresa! Ni kommer inte ångra er! :)
Beställ en katalog här → http://my.ef.com/Layouts/Alumni/AlumniFriendPreview.aspx




» the day

Hallå! Idag har jag än en gång bara gått runt och degat, har laddat upp så jag orkar skolan imorgon, inte för att jag har några lektioner men ;) Ska stå i kiosken i cafeterian å ba må ;) Ikväll var det säsongspremiär för Awkward! Överlycklig!!! Älskar denna serie alltså! Längtar till nästa vecka!! ;) Om en timme blir det den vanliga söndagsfilmen :) I nästa inlägg hade jag tänkt reklamera lite och lägga upp fler bilder från England ;) Hare! :)

» my life in words, typ ;)





» snabbinlägg

Hallå! Kör ett snabbinlägg även fast jag inte har bloggat på länge.. Får se om jag hinner blogga mer senare ikväll :) Ja, jag har åkt på världens förkylning och så.. Har alltså bara gått runt här hemma både igår och idag, Nu ska jag springa ner och se på en film som går på tvn, vet inte än vilken jag ska se på men ;) Hörs!