» hemma

Hemkommen från adventsmyset, det var ganska trevligt och vi fick besök av "tomten" ;) fick en skyddsängel och lite sånt :) Men nu så ska jag snart sova.. Imorgon så är det 1 december :) Gillas starkt och då får jag öppna lite choklad kalendrar som pappa råkat köpa lite fö mycket av... ;) haha :P Mitt knä har spårat totalt så går som en jävla gammkärring... -.- Godnatt :)

» adventsmys

Nu plugga jag no men ska snart dra till Mirjam på adventsmys med mitt kära fotbollslag vilket kommer bli mycket trevligt :) Vet inte riktigt hur länge vi kommer vara där men hoppas att jag hinner hem så pass att jag kan fortsätta plugga tills imorgon ;) hörs! :)

» Dag 01 - En blogg jag läser varje dag.

En blogg jag läser varje dag är http://hoolly.blogg.se ;)<3
Mycket gammal bild på henne :)

» 30 dagar! Börjar imorgon :)

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag.

Dag 02 - En nytagen bild.

Dag 03 - Fem bilder som gör mig glad.

Dag 04 - En person som betyder mycket för mig.

Dag 05 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på.

Dag 06 - Tio sanningar om mig.

Dag 07 - Någon jag saknar.

Dag 08 - Två saker jag längtar efter.

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010.

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Dag 11 - En bild som är från när jag var liten.

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra.

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen.

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen.

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder något.

Dag 16 - En bild som är över ett år gammal.

Dag 17 - En bild på dig själv som du är nöjd med.

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat.

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum.

Dag 22 - En sång som får mig att må bra.

Dag 23 – En sång som får mig att gråta

Dag 24 - En bild på mig och en kompis som badar.

Dag 25 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.

Dag 26 - Någonting jag saknar väldigt mycket.

Dag 27 – En bild på mig och min storebror.

Dag 28 - En bild på mig och min mamma.

Dag 29 - En bild på mig och min pappa.

Dag 30 – En bild på dagens outfit.


» skumtomtar och bussar.

Sitter just nu och äter på en go liten skumtomte<3 Det allra bästa efter julklappar är ju dom!! :D
Idag så slutade vi 14.00 p.g.a. pedagogisk eftermiddag :) Maja och jag är ju så duktiga vi med :) Jag är uppe vid skåpen och pratar med lite folk, Maja kommer upp och säger att vi har missat bussen!! Vi får typ panik men börjar att gå hemmåt när vi ser att våran buss komma från skolparkeringen... Vi är för duktiga!! :)) Men härligt med en promenad med Maja :D Ska börja med "30 dagar" ba så ni vet! ;) Nu ska jag plugga inför engelska provet... ;)

» .

Orka inte skriva nå idag, hörs hej!

» Harry Potter<3

Nu har erik och jag sett på Harry Potter och dödsrelikerna del 2 :) Tror nog inte att Erik tycket den var lika bra som jag tyckte för jag satt typ och förklarade hela filmen för han i början.... ;) Haha men det nog inte det gjorde så mycket för han tyckte filmen sög... ;( Tvärt emot min åsikt!!! Nu ska jag gå å lägga mig snart ;) Godnatt ;)

» ajax<3

Nu är städningen i full fart på rummet! Hög musik, is, och AJAX fönsterputs luktar det i hela rummet :D Dock inga fönster putsade men spegeln är helt ren ;) Snart kommer det väl fram lite julsaker kanske? :) Senare blir det Awkward<3 Alltid förväntansfull när det är ett nytt avsnitt :p Men men.... Gustavsson 3tr är det ju också ;) Nä nu ska jag höja volymen och städa igen! ;)

» :)

Bild på hur det blev ;)
Min personliga favorit-del på väggen :) ↓

» klar :D

Nu är jag klar med att sätta upp bilder!! Blev skitnöjd!! :D Men jävlar vilken beslutsångest jag hade, väldigt många bilder så alla fick tyvärr inte haman på väggen ;(

» ... :)

Trevlig lördagkväll... Inget sällskp så det blir till att sätta upp bilder på väggen med superhärlig musik!! ;) Skyltlördagen sög verkligen!! Inget folk och superblåsigt!! :P

» Redo för att sova!! :)

Nu har Elin och jag kommit hem och vi har sett på en halv film, för Elin somna (-.-') så jag väckte henne och sedan bestämde vi oss för att gå och lägga oss istället ;) På stan köpte en pytteliten julklapp till pappa, ögonskugga, skydd till mobilen och lite sånt på stan, det blev bara Elin och jag men vi hade super kul ;)))) Nu får ni en random bild på oss, ombytt å allt!! Nytagen enbart för er!! ;)) Go'natt ;)

» klippt mig :)

Idag har jag klippt mig :D Äntligen är dom klyvna hårtopparna borta! Imorgon drar jag till stan med Elin och kanske Madde, sedan blire mellansel med Elin, efter det så drar vi hem till mig och sover ;)) Nu väntar en massa läxa på mig... SUCK! Hörs

» Äntligen!! :)

JAAAA!!! Nu har mina bilder kommit!! :D Nu måste jag bara köpa kludd så jag kan hänga upp dom!! Sjukt lycklig!!!! :D

» slapp :)

Maja och jag hade super kul på idrotten idag ;) Spelade badminton :D Vi ska vara med i badminton turneringen och då måste man ju träna lite ;) Kommer gå superbrA!! :):) Slappar lite nu... kommer göra det senare idag med.. ;) Hörs!!

» ;)

Har varit hos Madde ett tag å vi har lyssnat på lite jullåtar bla. ;) Sett på 2 ½ men.. Klockrent som vanligt! :):):) Nu går jag runt och väntar på att sista avsnittet av Lilla Al-Fadji show ska börja ;) Hörs hej.

» Beck

Nu har pappa och jag suttit och ätit glass och kollat på Beck :) Fast pappa gick å la sig efter första timmen så där satt jag och kollade på mord för mig själv... Tragiskt liv, men mycket bra filmer!! ;) Nu ska jag sova :):) Godnatt!

» JAAAAA

ÄNTLIGEN ÄR DET SNÖ UTE!!!! :D Snart kommer skotern fram alltså!! ;) Härligt! :D
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra...... Äta godis å glo på tv kanske?? ;) Hörs hej!! :)

» -.-

Nu har jag kommit hem från Malin och Daniel. Blir så jävla less, jag hade ju fått 100kr från FUJIdirekt så jag beställde ju bilder, har beställt och har 10 kronor kvar när är jag upptäcker att en av mina favoritbilder glömde jag!! Så jag gick in och skulle skicka efter de med men då har jag ju inte råd med skiten!! 0,75kr för bilden men 29kr för att skicka den... sjukt var ordet!!! :@ Nu är jag dötrött så ska sova nu!! Go'natt!
Bilden jag glömde...

» hm...

Igår var jag sjukt trött och jag tror att ni kan förstå de om jag säger att jag vaknade upp med heltända lampor, en dator i sängen och mobilen som är slut på ström efter att ha spelat musik hela natten...
Skulle skicka efter bilder på FUJIdirekt igår men jag somnade ju när jag höll på att ladda upp bilder och datan stängdes ju av inatt så jag har fått lov att ladda upp samma (81) bilder tre gånger för det blev något fel andra gången, tror jag suttit vid FUJIdirekt i drygt tre timmar nu.... Men är äntligen klar!! :) Nu ska jag glo, hörs!:)

» Nu är det klart!!

Nu är jag heeeelt färdig med rummet!! Blev skit nöjd med resultatet och det är härligt att fått det överstökat! Hoppas ni gillar det ;)

» :D

Nyss kommit hem från Ö-vik och jag vet att jag ska sova nu men jag måste skriva om filmen!! Denhär filmen var klart den bästa hittills i the twilight saga!!!! Alla som inte sett den, ni har verkligen något att se fram emot!! :) Sov gott!! :)

» Breaking dawn

Drar på Breaking dawn premiären snart så vi hörs imorgon!! Kommer hem halv tolv ikväll så jag går och lägger mig på direkten!! ;) Imorgon så kommer mina tavlor hänga på väggen när jag kommer hem från skolan så jag lägger ut en bild på helhets resultatet!! Hörs! :)

» väggen<3

Nu sitter jag med biologiboken i högsta hugg!! Matspjälkning måste man ju lära sig nån gång i livet ;) Men hade tänkt lägga upp en bild på väggen som är nymålad!! Njut! :)

» målningen är påbörjad

Då var målningen av mitt rum påbörjat!! :) Dock inte så mycket men det är alltid en början ;) Imorgon målar vi klart tror jag :) Vi chansar ganska mycket för min vägg/tapet har liksom vikt ut sig och vi vet inte hur det kommer sluta.. men vi chansar som sagt!! ;) Så ikväll sover jag mitt i rummet :) 14 november är det idag, väcker många minnen<3 Ha de bra & sov gott!! :)

» :P

Har skrivit klart svenskan och ätit go'middan ;) Nä men efter konfasaken så har jag bara slappat.. är fortfarande trött!! Imorgon så drar Zandra och jag för att köpa lite målarfärg och sen så börjas målningen av mitt rum :D Vi får se hur resultatet blir... Spännande!! :) Men nu ska jag soooova :D Godnatt :)

» .....

Hej, igår så drog jag å Maja till Madde efter att Johanna åkt hem, idag så har jag inte varit pigg alls, bara legat i sängen och sovit, fortfarande trött.... Nu ska jag duscha för måste på obligatorisk gudstjänst gemon konfan kl 17... :/ Känner hur lusten bara sjunker, dessutom nattvard så det kommer ta ännu längre tid :( Har inte orken till det just nu.. Men hejdå så länge...

» :)

Nu sitter vi inne på mitt rum, äter godis och snackar.... :)

» Johanna och Maja<3

Hejhej!! Nu sitter jag här med Maja och Johanna så jag kommer inte skriva nå mycket men vi har i alla fall kommit hem från musikcafeet och vi har druckit "Mora nisse" så himla sjukt gott!! Blåbärssoppa med sprutgrädde ovanpå<3 Som vanligt så ska jag ju klanta till det när jag har vita tröjor så nu ligger det en vit tröja med blåbärssoppa på i tvätten :):) Men nu så ska vi se på film och ba må! Hörs!! :)
<3

» SVAR PÅ KOMMENTAR till Min kusin!! :)

Måste hitta på nåt så snart som möjligt hördedu :)<3 Fast allt är ju planerat, nu fattas ju bara ett datum. ;)<3
Svar: Ja det är bara att checka kalendern ;);)<3

» TRÖTT

Åhhhh vad trött jag är!! Men jag vill inte gå och lägga mig för då missar jag ju den efterlängtade robinson finalen ;o
Imorgon efter skolan så kommer Maja och Johanna hem till mig :D sen så drar vi till rockcafe på byn å sen sover dom hos mig :) Kommer troligen att hitta på massor med annat kul men inget planerat än ;) Kanske kommer bilder... :) Hörs!

» kul liv

Äter is och kollar runt på fb.. kul liv jag har. Nej. Men jag är inte mindre glad för det! :D
Vet inte vad jag ska gööööööra...! Hejdå :)

» klaaaaaart!

Nu är städningen så gott som avklarad! Orkar inte vara så petnogat nu utan bara jag får ett helt golv utan damm så är jag nöjd ;) Jag undrar vad jag ska hitta på nu.... inget på tv som är bra inte..! "Waterwörld" finns ju på tv6.se kom jag på!! :D Nu så.. hörs hej!

» Resultat..

Resultatet av min så kallade "nya" laptop ;) Blev lite slarvigt om man kollar längst upp på kanten men det är ju meningen att den ska bli personlig ;);)

» Krossa alla fönster :D

Idag så har jag varit på skolan.. som vanligt. :P Men nu ska ajg ta mig i kragen och börja städa! Var länge sedan sist ;o Måste ju tänka på min lilla allergi... ;) Blir hög musik till städningen!! :D Ha de bra så hörs vi ikväll tro jag ;)

» Bilder på inköp från ullared!! ;)

Idag har jag varit hos Madde och vi har haft roligt som vanligt!! :) Har suttit och funderat över mitt rum om hur jag ska ha det nu när jag ska måla om... :) Kommer lite bilder på vad jag köpt i Ullared men det är bara några få saker av allt, kan vara bland dom bästa sakrna jag köpte med ;) 
Tavla<3 dålig kvalitet men nöj er med en bild!
Tavla<3 väldigt dålig kvalitet på denna bild!
Tavla<3
Smyckeshängare, duken som den står på är också ny! ;)
Högtalare till mobilen
Laptop skins

» Äntligen hemma!!

Nu är jag äntligen från Markaryd som ligger längst ner i Småland, 103 mil härifrån.. Vi har jagat och shoppat och pappa å farbrorn drog till Tyskland en sväng för att shoppa det dom gillar.. ;) påväg tillbaka i Danmark så "exploderade" motorn så den är kvar i Danmark på lagning, byta ut hela motorn... Men vi kom hem till slut i alla fall.. :) Jag drog till Ullared med Malin på onsdagen och med Zandra på lördag så jag har varit i Ullared 2 gånger på 4 dagar ;) Inhandlade lite grejor till rummet bland annat 3 tavlor som jag ska hänga upp när vi målat om i rummet :) Kommer bilder på tavlorna och kanske lite till imorgon tror jag, orkar inte idag. Nu ska jag bara njuta av att vara tillbaka i kära Norrland!! :) Ha de bra!!