» hejdå

Nu drar jag på konfaläger! Bloggar på söndag kväll, förhoppningsvis så har jag bilder från lägret ;) Hörs.

» Godmorgon!!

Godmorgon! Nu har jag duschat och är redo för frukost ;) Idag har vi ju klassfoto och elevrådsfoto ;) Sedan drar jag mot Solberg på läger så jag kommer inte kunna blogga på hela helgen.... ;( Men nu ska jag äta frukost så ha de gott!! :)

» gonatt

Nu sitter jag och skypar med folk.. mycket trevligt :) Ska nog gå och lägga mig snart för jag är trött och jag ska duscha imorgon bitti....... ;( Men godnatt :)

» trion

Är med mina brudar för jag hade liksom lite tid över ;) HAHA men hejdå..
oseriöst.nu
yeahyeahyeeaahh / chrisse

» läger imorgon

Nu är jag hemma från skolan :D Drar ju på läger imorgon så idag har jag jätte mycket saker att fixa så jag kanske inte hinner blogga förrän sent på kvällen ;( Men jag ska göra läxa, packa, leta något jag inte har, handla, duscha och massa mer!! ;o Fick nyss veta att Madde inte ska följa på lägret... :'( Men jag har ju andra vänner där så försöka ha kul med dom utan Madde... ;) Madde, FAN att du är sjuk!!!! :( Men nu ska jag gå och göra någon nytta ;) Hörs

» skoljoggen

Hejhej!! Har ju varit stan idag med Maja och Christine :D köpte lite saker, kommer bilder. Det har ju varit skoljoggen idag med ;) Jag gick med Johanna och My hela vägen och med typ Sara, Chrisse och Maja nån gång, men som sagt.. när jag gick med Johanna och My så halkade Johanna hela tiden! ;) det var lite smått kul ;) förlåt Johanna men jag var tvungen att skriva det ;) men dagen har varit väldigt lugn, jag har bara haft skoljoggen och konfa :) Imorgon slutar vi 14.00 p.g.a. pedagogisk eftermiddag ;) Men nu ska jag sluta skriva och sova istället! Godnatt!! :)
En kofta från gina tricot :)
Ett linne från gina tricot :)

» Idag

Godkväll! ;) Idag har vi haft orientering på skolan -.- Fast Maja och jag var bäst :D Har sett på idol och myser i min onepeace :) Jag hoppas verkligen att Amanda Persson går vidare till kvalfinalen för hon är sjukt duktig på att sjunga!! Imorgon drar jag på tjejkväll i Ö-vik så jag skriver inget innan 22.00 ;) Just ja.. vi har ju skoljoggen imorgon också... Jag är sååå peppad för det just nu -.- Men ja ja, jag får väl bara hänga på ;) Ha de gott!! 

» HUNGRIG

Godmorgon!!! Nu blir det att dra till skolan.... Jag är verkligen jättte hungrig men jag får väl köpa en macka på skolan :) Hörs!

» hej säng.

Nu säger jag godnatt folket!! Ska bli härligt att sova!! :D

» HEMMA

Nu har jag kommit hem från en härlig ag på stan! ;) Jag är sjukt skad över mina köp!! :D
Ni ska få bilder :)
En superhärlig onepeace<3
En dålig bild men det är en jätte mysig stickad tröja ;)

Hinner inte rotera bilden så ni får den som det är ;) Chrisse provade något vi alla trodde var en klänning, men...

» stan

Hejhej!! Drar till stan en sväng nu ;) Kommer förhoppningsvis hem med bilder :) Hörs!!

» godnatt!

Hejhej!! Har sett på en film med Tim nyss. Sitter just nu och chattar med Christine och ja... Får ett gott skratt ;) Men ska nog snart sova för jag är sjukt trött och jag har ju skojiga saker jag ska göra imorgon ;) Nä men ska nog ta med mig kameran om jag kommer ihåg den så får ni bilder imorgon kväll :) Om jag inte hinner blogga imorgon så blir det på kvällen istället ;) Men godnatt folket! ;)

» problem

Har haft lite anslutningsproblem idag men nu funkar det igen :) Idag har jag varit väldigt trött men har varit ute och gjort en massa grejor. Jag ska nog gå och lägga mig lite tidigare än i går och i fredags för jag måste ju tagga inför morgondagen ;) Vi är lediga från skolan imorgon :D Men nu ska jag sluta vara dryg. Hörs!!
Hittade en bild från våren tror jag..

» barnfilm..

Nu är fimeln slut!!! Äntligen. Det blev en barnfilm, Pontus fick välja film, men han somnade direkt. Jag tyckte inte den var bra, den var otecknad med animerade björnar i, hatar såna filmer... Jag är dötrött, somnade två gånger under filmen men det kan bero på att den var tråkig också ;) Nä men nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt :)

» min roliga dag

Hej!! Idag har jag haft fullt upp så har inte haft tid att blogga! Idag har jag varit bollkalle.. -.- Jag har kört fyrhjuling, jag har sjungt singstar med Tim, Malin och Zandra. Tim och jag vann hela tiden ;) Sen har vi gått runt och varit allmänt störda :) men nu ska vi hyra en film tror jag, om inte dom vill så gör jag det själv :):):):):):):):) Hörs hej!!
snyggaste bilden, javet.

» mitt älskade gäng<3

NU har mina sista gäster precis åkt hem så nu blir det en dejt med sängen!! :) Vi har haft jätte kul och vill har skrattat mycket!! ;) Madde, Chrisse och Mirjam for hem tidigt dock, men Maja, Ragnar, Isak, Fredrik och jag hade superkul ändå ;) Ska vi troligen göra om snart hoppas jag! :)
Här kommer en blid från mitt härliga gäng!! :*
En riktig flum bild!! Ta det inte seriöst. Godnatt :)

» filmer

Nu har Maja, Chrisse och Mirjam kommit :D Inväntar Madde, Ragnar, Isak och Fredrik nu :) Spelar wordfeud med Chrisse... kul liv? Filmer ikväll: The stepfather, Gnomeo och julia och kanske några fler :) hörs!! ;)

» myskväll

Nu har jag kommit hem från skolan och ska snart kolla på "dear John" medans jag väntar på vännerna mina! ;) Ska ha besök ikväll av några vänner t.ex. Mirjam, Madde, Maja, Chrisse :D Nämen det ska bli kul :)  Vi ska nog se skräckisar ;) kommer lägga in blider från kvällen inatt när alla farit hem tror jag :) Hörs!

» sova?

Hemma igen! Nyss kommit hem från Kubbe och sitter och knaprar på is nu ;) min favorit godis :$ Jag vet att man inte får äta godis på vardagar men jag kan inte låta bli ;$ is är ju sååå gott ;) Ska nog sova snart för jag är så sjukt trött.. ;( Smsar lite med Christine så det blir nog inget sova för min del på ett tag endå... ;p Nä nu ska jag springa ner och hämta mer is!! Lägger inte in nån bild nu men godnatt om jag inte bloggar mer ikväll :)

» drar

Hej!! Har nyss kommit hem från skolan, drar vidare till Kubbe där jag ska passa kusinerna<3
Ha de gött!

» byn

Kom hem för drygt en timme sen :)
Vi hade jätte kul med mycket prat och skratt ;) Påvägen hem var det kolmörkt! Maja och jag cyklade hem lite lyckligt.. I diket bredvid fanns det vatten och en fågel flög upp ur diket så att det smattrade i vattent as mycket och Maja skrek så att det ekade aslänge och hon fick jätte ont i halsen, HAHA... stackars dig syster<3
chrisses MUNK-läppar

» Nyponsoppa!!

Hejhej!!
Har nyss kommit hem från skolan :) Vi har haft några lektioner idag, men dagen har vairt ganska chill ändå :)
Sitter just nu och bloggar och dricker nyponsoppa. Älskar verkligen nyponsoppa!!
Senare drar jag nog ut på byn med Maja och kanske nån till :) Kommer bli riktigt trevligt! :)
Laddar säkert upp bilder senare om det blir något ikväll :)
HAHAHAHHA min hand ser störd ut... 

» rubrik

Nu ska jag sova!! Godnatt..

» äre gofika?

Ja, det är gofika jag äter just nu! ;)
Nämen jag sitter och äter fikat som blev över från Eriks födelsedag :) Väldigt gott!
Jag hade bara en lektion idag, Spanska. Hade Ung & Dum på morgonen, sen lunch, spanska, hål, sen hade vi idrott men är ju så otroligt förskyld så jag satt och tittade på :) väldigt lugn dag idag.. Men nu ska jag fortsätta fika så ha det bra!


» Godmorgon

Godmorgon!! Idag blir det skolan.. Ung & Dum nu på morgon.. ;(
Kommer även fylla i en blankett med Madde ;) Vi får se vad som händer med ;o
En bild som jag tog för nån dag sen när jag var i min älskade stuga som ligger i Agnsjön<3

» Godnatt

Vill bara säga god natt innan jag går och lägger mig.
Nu har jag städat upp alla spegelbitarna och bäddat sängen :) chattar även men CHRISTINE :)
citi.blogg.se
Tack för hjälpen med allt!! bloggen hade varit katastrof annars!!  ;o
Symbol för Chrisse och jag :)<3 Godnatt! :)

» Spegelkrasch!!

Hejhej!! siter och tittar på idol nu. Senare blir det svenska Hollywoodfruar ;)
I morse hade jag spegelkrasch i mitt rum.. Splitter över hela rummet så jag började städa när Madde for hem :p
Kommer en liten bild från ett hörn av rummet ;)

» MADDE

Har kommit hem från skolan nu och är med Madde :):):):) Vi ska väl planera lite om våran kära språkresa till England :) Har haft Ung & Dum på skolan idag... inte direkt kul men man slipper lektioner, alltid bra ;) kolla in Maddes blogg http://hoolly.blogg.se
bild från i somras<3 

» Ny blogg!

Hejhej! Har startat en ny blogg. Kommer skriva lite om vardagarna och vänner och sånt, hoppas ni gillar den :)
Idag har jag städat, städat och åter igen städat! Är väldigt förskyld nu.. tror jag knarkar nässpray ;o Bror fyller år idag och vi har haft många gäster. Jag vann 100kr på en lott jag fick, är väldigt nöjd för bror vann bara 25kr på sin :):) Ska nog sova nu, skola imorgon.. 
God natt! 

» Välkommen till min nya blogg!