» sista april vafan!

Moppen fylld med bensin och olja, väskan ivägskickad, duschad och klar. Nu väntar jag bara på Max sen drar vi iväg mot Vattgårn där Sara och Elin för tillfället är! Ha en grym sista april! :*

» hej

Hej!! Nyss kommit hem efter en grym kväll på byn med Sara och några andra! Har åkt epa å raggat runt i den döda byn ;) Ska nog se på en film sen måste jag sova, har mycket att göra innan vi drar iväg med mopparna mot Vattgårn! Hare gött! ;)
Enda bilden ikväll, togs medan vi väntade på epakillarna :)

» drar ut!

Drar snart ut å kolla vägar med älsklingsmoppen å Sara! ;) Sista april imorgon juuu!!
Suddig bild från fjolåret! ;)
Haha fan va gammal bild på Sara å jag..

» problemproblemproblem

Hejsan!! KOm hem från Mellansel för typ en timme sen, kan ju säga att det blev en väldigt dramatisk resa som jag sa! Det började regna när jag gick ut, men vi klarade oss igenom det! Var ganska blöt och så när vi hade gått sådär 13 kilometer... ;) Hände väldigt mycket på våran promenade men pallar inte skriva dom nu, tog typ en halvtimme att ladda upp bilderna och nu hamna alla i fel ordning.. -.- Problem! Aja nu orkar jag inte ändra på dom, ska sova nu så jag är pigg imorgon när jag ska köra moppe på moppekursen :) Godnatt!!

» Mot Mellansel!

Tjollahopp!!! Sitter just nu och äter lite för snart ska Maja och jag traska iväg till Mellansel! Ni kanske tror att vi är dum i huve som ska gå dit men det är ganska roligt när man är med Maja ;) Kommer ta lite bilder medan vi går så ni får se våran dramatiska resa mellan byarna! Haha! Igår bytte jag gardiner, mycket mysigare blev det, tyvärr blev det inga "före & efter" bilder men såhär blev det! ↓

» gives you hell

En gammal goding! ;)

» Lite bilder från gårdagens promenad! ;)

Hejsan!! Lite länge sedan jag bloggade, förlåt för de ;) Igår bestämde Maja och jag att vi skulle ut å gå i det fina vädret runt halv åtta sådär.. :) Blev riktigt rolig promenad och det spåra rejält!! Kommer lite bilder men eftersom jag inte palla ta med mig systemkameran så blev det bilder med den usla mobilkameran, men det får duga för denna gång! ;)

» haha, någon som minns denna?

Hej!! Kom hem från lägret idag, det har verkligen varit en tuff helg, har typ aldrig varit riktigt pigg. Somnade när jag kom hem. Kan ju säga att vi hade tipsrunta och en lek och jag och mitt lag vann båda grejerna!! ;) Orkar inte skriva så mycket mer, ska se på Shutter Island som går på tv4 om typ 10 minuter, men ni får en söt liten gobild på Johanna och en låt som jag totalt hade glömt bort ;)
Haha, finns det sötare ekorrsmile?! ;D

» Fan

Nu är min kväll förstörd. Skellefteå förlora jävel och därför blie Brynäs SM-vinnare.. Fan. Hur som helst.. Igår hade vi träningsmatch mot 99orna, vi vann osvosv. Idag hade vi moppekurs osvosv. Palla skriva när man är sur -.- Nu ska jag packa inför läger. Hörs hej

» Turen hem

Hejsan!!! Har kommit hem från träningen för nån timme sen, som vanligt så är cykelturarna hem alltid lika trevliga. Maja och jag spårar alltid! Vi brukar typ stanna innan vi ska gå åt varsitt håll och prata i en timme... Idag så försökte vi lura några som var ute och gick genom att Maja la sig ner på backen och la cykeln över sig och skrek, men hon skrek så stört så dom brydde sig inte :( Vi fick svanar att skrika i typ 10 minuter och vi hittade årets första tusselago :D Vi bestämde även att vi ska till stan imorgon, måste verkligen köpa skor, jacka och headset!! Nu ska jag plugga SO, ska läsa om ungdomar & droger ;) Hörs hoj!

» Helgen

Hejsan!! Har varit i Solberg över helgen och det har varit toppenväder även fast det kunde komma lite moln ibland! Backen stängde igår och det var lite kul att det bara var Pelle, Ville, Zacke och jag som åkte dom sista timmarna :) Kan ju meddela att jag var den sista som åkte liften denhär säsongen!! ;D Haha! I fredags var jag i Mellansel och firade Isak och Fredrik som har fyllt år orkar inte lägga ut nå bilder därifrån men från Solberg kommer det några! :)

» !

Nu jävlar!

» :D

Hejsan! Sitter just nu inlåst på mitt rum och sjunger i min ensamhet och tur är väl det! Nån skulle väl dött om nån hörde. :) Är på otroligt bra humör idag även fast dagen började lite surt.. Ingen tv, inget internet och ingen frukost, eller ja.. Det var väl mest mjölk jag saknade så jag sket i å äta frukost även fast magen skrek så hela Fanbyn hörde :) Låg istället på golvet i datarummet och kollade på golvet medan Erik satt och spelade fifa. :D:D:D:D:D:D Skulle typ dra till Solberg idag men eftersom pappa har varit borta hela dagen och fortfarande är borta så far vi troligen inte idag... Känns lite drygt att gå dit så att.... Nä men så har det sett ut idag! Vet inte riktigt vad jag ksa hitta på nu.... Kanske poppa popcorn och se på en film? Troligen! Ha det bra!! ;* 

» Bildbomb

Hejsan!!! Kom hem idag efter en fantastiskt trevlig helg i Grubbe. Det har blivit väldigt mycket skoterkörning och sånt :) Vi har letat påskägg, målat bilder på varandra, ätit god mat osv osv. Mycket trevligt :) Vi har även haft superfint väder. Orkar inte berätta så mycket så därför slänger jag ut en bildbomb ;) Ha det toppen!

» Lite allt möjligt

KUL att det har varit soligt och vackert ute idag och sen helt plötsligt typ sista lektionen börjar det snöa.... Jävla aprilväder -.- Kan inte all snö bara försvinna? Den har varit ivägen nog mycket nu! Jag vill ha sol, värme, asfalt, gräs och allt vad det kan vara! ;) Hur som helst... Imorgon ska jag till tandläkaren och får troligen ta bort tandställningen! :D Har haft den i nästan 3 veckor, det är inte mycket men mer behövs inte ;) Så härligt! Måste ju kunna äta påskgötta utan att gummibanden ska smälla i mun på määä ;) Nog om detta... Jag undrar om det blir mer bloggning för min del... Pallar inte ikväll och kanske inte imorgon heller och på torsdag drar jag till Grubbe med Madde och några släktingar till henne, även brodern min ska följa ;) Kommer hem på måndag men vi får väl se hur det blir med bloggning framöver :) Ha det bra på påsk osv osv. ;)

» Gårdagen! ;)

Hejsan! Drog till Moliden igår för att hänga med lite folk, kom hem imorse runt 10 men har varit dyngtrött hela dagen så jag har typ bara sovit... Hörs!
Några bilder är lite suddiga men det är ba å kike!! ;)