» En sak jag glömde berätta!

HAHAHAHAHAHA jag glömde att skriva en sak som "hände" igår på bussen! Jag höll på att dö av garv!!!
Ragnar satt och sov, då sa jag till Maja att hon skulle he huve jättenära Ragnar och blåsa lite lätt så att han vakna. Hon hon gjorde det, så han vaknade och öppnade ögonen, då sa Maja "Hur känns det att vakna upp till mitt ansikte?:)". Efter det skrek hon "AJJJ HAN BET MIG!!". Haha sen vände hon sig till mig och sa "Det tolkar jag som bra eftersom han vakna upp till mitt ansikte:)" HAHAHHAHAHAHAHAAHHAHA! Tror ni jag dog eller vad?!?!?! Älskar dig knäppis


» The hunger games

Hej!!!! Har nyss kommit hem från stan där jag har vinglat runt lite och sedan gått på bio med Maja! :D Vi såg på "The hunger games" och den var så sjukt bra! Längtar verkligen till nästa film kommer, det har ju gått lite rykten om att det är en "uppföljare", om man nu säger så? Skit samma! Som vanligt var Maja och Ragnar dö cp på bussen, och på stan men på ett bra sätt!! Hahahahah fyfan var rolig dag detta har varit, tror seriöst inte att jag har skrattat så mycket på en dag om jag gjort idag.. Hade även totaldamp på engelskan med Chrisse med... Hahaha nä nu ska jag sluta dampa med tråkigt text och avsluta här. Godnatt! :)

» Halloj!

Halloj!! Idag slutade jag ca 13.00, kung dä. Nä men Chrisse och jag var matjour idag och det spårade rakt nanting!! Hahaha tror vi skämmde ut oss 10 gånger eller något sånt, fyfan vad pinsamt!! Hahahahaha! Hade fotbollsträning idag, som vi alltid brukar ha på måndagar som ni kanske har märkt.. ;) Efter det så traskade jag vidare, eller jag liftade med Mirjam på hemmes elcykel ;) Hur som helst så drog jag till Camilla som fyllde 40 år igår! Vi firade henne idag liksom ;) Grattis till henne! Nu ska jag sova. Sov gott!

» Solstorm

Nu är filmen slut och jag ska gå och lägga mig! Men först kan jag ju säga hur filmen var ;) Efter typ en minut av filmen så insåg jag att jag typ har sett den för 5 år sen.. Men den var riktigt bra faktiskt, jag hade ju glömt bort vem mördaren var, der var en svensk kriminaldrama glömde jag att säga.. Haha. Men nu ska jag sova, godnatt!

» WOoOooOOOooOOW

Gjorde världens godaste kycklingpaj idag, ba för att jag var sugen på god mat lixxxom ;) Ska snart kolla på reprisen av det okända, dom spelar in från Sundsvall på boda borg ;) Vet inte riktigt vad jag ska skriva förutom att jag ska se på söndagsfilmen på tv4 som vanligt! Ikväll är det "Solstorm" ;) Hörs!

» Dagens bilder


» Hello sunshine!

Hejsan!! Härligt väder ute! Därför tänker jag dra mig ut och köra lite moppe och lite sånt, sjukt härligt ;D Tror jag fotar lite med, så bilder kommer! ;) Hörs!

» gammbildN

Drar alldeles strax till Madde, ska se på lite skräckisar och så ;) Sjukt mysigt att ba va på en lördagkväll, loveu bestfriend♥
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA coola vi va!!!!!

» Nolife :)

Tråkig fredag igår. Hoppas på bättre timmar idag, kanske ska höra med lite folk om filmkväll? Eller så kan ju någon höra av sig så kan vi nog hitta på något ;) Nolife youknow :)

» Ny igen

Ny desing igen eftersom den förra var lite knas sådär... Och på denhär så är det bildspel på headern... ;) så F5 om ni inte ser!:)

» Ny design

Bytt design så tryck på F5 om ni inte ser den ;)

» YEAH

Nu går jag ut och tar fram moppen, LYCKLIG!


» Fuck.

Skrev 3 inlägg innan "5 sanningar om mig" men nu är dom borta. Kul. Orkar inte skriva om alla så skriver allt nu, superkort verision. Modo har åkt ut ur slutspel. Älskar låten

» 5 sanningar om mig

  1. Jag läser aldrig en bok självmant.
  2. Jag har absolut ingen balans på längdskidor.
  3. Jag suger på att göra läxor.
  4. Jag tröttnar aldrig på låten "Losing you" med Dead by april.
  5. Så fort jag får chansen lyssnar jag på musik, till och med när jag duschar...  Typiskt mig.

» Bilder från idag!! Eller.... från fikapausen ;)

Coolaste gänget i backen!!! ;)

» --> Solbeerg

Drar till Solberg nu, berättar om dom senaste dagarna när jag kommer hem. Hörs!

» dampdag

Hejsan! Sitter just nu och skriver ner stödord till redovisningen vi har imorgon ;) Vi ska nämligen redovisa om praoveckan ;) Och ni som då undrar vad jag gör på datorn när jag håller på med läxan, jag skriver det på datorn!! Och ni som undrar varför jag då sitter och bloggar, jag måste ju uppdatera er så ni vet vad jag håller på med!!! ;) Har varit på träning idag. Inget intressant med det. Imorgon drar jag till stan efter skolan som ni vet, ska ju heja fram modo till en skön seger! ;) Efter det så drar jag hem till Sara och sover lite, sedan blir det skola på onsdag igen ;) Förvänta er därför inget bloggande imorgon :) Puss och kram och ha det så braaa!
Årets seriösaste bild. :):):):)

» "idag är historia imorgon"

Halloj! Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Sett på modo på tvn och duschat och lite sånt. Så synd att modo förlorade idag, står nu 3-2 i matchresultat till Skellefteå, kan bli avgörande på tisdag alltså och det är därför Sara, Elin och jag ska fara till Örnsköldsvik och heja på modo så att dom vinner!! ;) Nog om detta. Pappa och jag skulle som vanligt kolla på söndagsfilmen på tv4, men efter första halvtimmen då det blev reklam så bestämde vi oss för att titta på äkta människor, som finns i program bibeloteket eller hur det stavas... Hur som helst! Vi bytte till det eftersom vi inte fattade någonting av filmen!!! Haha! Vi är så smarta i våran familj :') Nu ska jag sova så, sovgott!!

» onödig fakta :)

Har varit så jävla seg idag. Somnade ifrån allt igår så jag glömde att släcka taklampan och ställa ifrån mig datorn och så.. Vaknade runt 12.30 idag, sendess har jag ba degat. Ikväll blir det lungt, typ tv å nå ostkrokar hoppas jag väl på... ;) Film blir det i alla fall!! Ha det bra :)

» Modomatch!!!

Tjulululu! Har kommit hem från en grym kväll tillbringad i Fjällrävens center med Sara :D Matchen var döspännande och slutade med förlägning där modo gjorde mål och avgjorde det hela. BRA JOBBAT MODO. Ville bara säga de :) Det var fullsatt i arenan, såg bara 3 lediga sittplatser men sen var det verkligen fullt! Helt sjukt! Alla som hade sittplatser fick en gratis t-shirt med modo tryck. Viktig fakta dethär!!! Sara fick även en flagga precis ovanför ögat av en skellefteå supporter, BRA JOBBAT PUCKO! Nä men nu ha hon en fin liten svullnad och ett blåmärke mitt på svullnaden, så vackert :') Orka inte skriva så mycket mer, ha det bra!
Förlåt för dödåliga bilder men palla inte dra med mig systemkameran på en modomatch... ;)

» allt på en och samma gång

Ja idag har jag varit hos tandläkaren som ni vet.. Förhoppningsvis behöver jag inte ha tandställningen mer än 3 veckor, men vi får se hur det blir ;) Har typ inte gjort så mycket, idag egentligen, hade endast en lektion innan lunch, hade dock några fler lektioner på eftermiddan, men det rullade på i smidig takt ;) Gick till ica med Sara för att köpa hockey biljetter till imorgon, fick även med oss lite gosaker, varsin munk! Deni ;) Nä nu ska jag sova? Nä jag vet inte, ska göra något i alla fall :) Förresten så är mitt fotbollslag med i Damfotboll, Hejdå!
Ritade en fin kär häst på spanskan :) Det är läpparna som är längst ut på mulen!!!

» Kallsup, mitt i vintern!!!!!

Hej! Idag har vi typ inte gjort så mycket. Kan ju berätta att det spåra totalt i matsalen, eller ja.... Överallt!!! Maja var så störd i matsalen idag så att jag fill en kallsup när jag drack vatten!! ;'( Totalt hopplös är vi! Imorgon ska jag gå till tandläkarn och få ett fint instrument att sätt i käften, gummiband kallas det! Kul med tandställning. Inte för att det ser ut som en riktigt tandställning men x) Haha nä nu ska jag gå och sova!
Trött flumbild imorse för att jag inte hade något att göra, och som vanligt så kommer mina störda cpögon fram :):):):) hej kära ni! :):):):):):)

» fuck tankafetast just nu.

Blir så sur! när tankafetast inte vill söka eller ladda ner filmer.

» Härligt lov ändå.

Hejsan!!! Har alla haft ett bra lov? Själv har jag haft ett underbart sådant! ;) Nä men lite fakta är väl att jga har varit i Solberg hela lovet, som jag skrev tidigare. Haft besök av både släkt och vänner! Mycket trevligt. :) Just dacne har varit populrät med ;) Tror dock inte att det kommer nåågra bilder från det eftersom några var lite emot dom bilderna.... ;) Det har blivit mycket slalom och vildmarksbad. Pappa och hans kompis hade kört upp ett spår genom skogen och två hyggen så att det går lättare att komma hem från backen, eftersom att vi hade besök av Christine och Maja den dagen så följde ju dom, tog 40 minuter att komma hem. Kännes jätte bra att det tog så kort tid tills jag åkte dagen efter med bara Pelle, då tog det ca 10 minuter... Då kändes första dagen inte så lyckad ändå... :) Haha! Tror jag inte orkar skriva något mer, ska se på en film, igen, så ni får lite bilder istället ;)

» Solberg vafan!

Detta blir det sista inlägget minst 10 dagar framöver för imorgon drar jag till Solberg och stannar där över sportlovet! ;) Håller just nu på att packa för imorgon när jag kommer hem med bussen så drar vi direkt liksom..! ;) Hoppas och tror att det kommer många bilder därifrån, kommer ju få storfrämmande på söndag, förhoppningsvis! ;) Imorgon blir det nog ändå den bästa kvällen i Solberg, först kvällsåk med nybörjare som jag tror är naturbegåvningar! Sedan blir det just dance 3 med pappa! Haha det ska bli riktigt roligt att spela det med honom, har aldrig hänt förut ;) Nä nu ska jag fortsätta att packa, ni får ha det så bra så hörs vi vecka 11 ;)
HAHA mobba inte min otroligt fula sittstil.....