» mycket bättre dag!

Hejsan! Idag har dagen varit hyffsad! Mycket bättre än måndag och tisdag. Tiden gick fortare, saker som är tråkigt slapp vi göra, men det var ändå mer vi fick lov att göra så det kändes ju kul :) Fick även idag gå till hemköp för ett ärende, vi skulle hämta nybakat bröd, och som vanligt skulle jag göra bort mig fullkomligt! Men bara för att jag inte vill att alla ska dö i magsmärtor efter allt garv så kommer jag inte skriva vad som hände :) Hur som helst......... Sitter och lyssnar på en sjukt bra låt som jag har blivit helt förälskad i! Förmodligen kommer jag att dampa den påväg till mamma mia imorgonbitti med ;) Love it!<3

» hahaha, så söt!


» inget liv.

Tråkigt på praoen osvosv. Bara en förvarning till Chrisse och Erika, ni kommer att hata det. Vi fick lov att gå på hemköp och köpa 5 liter grädde, sjukt pinsamt! Hon i kassan kolla på mig som om jag var en idiot när jag betalade... HHAHAHAHAHAAH! Har mått fett dåligt idag, vaknade 5 imorse och kunde inte somna om, sovde lte på bussen påväg dit, sovde även påväg hem. När jag kom hem så kolla jag fb sedan somnade jag igen, vaknade typ 23.20. Vet inte vad som är felet. Nu orkar jag inte blogga mer, är sjukt trött så nu ska jag sova! Godnatt

» Solbergshelgen

Hejsan! Hade tänkt att blogga igår men kom tyvärr inte in på internet. Min helg i Solberg har verklgen varit superkul! Trevligt sällskap dessutom! Mycket snowboard och film, lite sömn. Vi somnade runt 3 och vaknade runt 8 båda dagarna, vaknade även mitt i natten och började småprata lite. Är alldeles mör i kroppen! Träningsvärk i benen, magen och armarna, samt tre svullnader runt vänstra knäskålen. Var redo att fara på träning nu men den är tyvärr inställd, vet inte varför. Idag var det första prao dagen på Mamma Mia. Dödrygt men samtidigt roligt. Maja och jag flummade till der riktigt mycket i slutet av dagen, då jag var som tröttast! Maja och jag är ju värsta kändisen nu ju efter att ha pratat med Peter Forsberg ;) Vet att alla är avundsjuk ;););););) Men nu ska jag gå och äta, hörs!

» :)

Blir ni helt förvånade om jag säger att jag sitter och dampar Lil Wayne igen? Älskaaa hans låtar!! Hahah... Idag har det typ inte hänt så mycket, har planerat inför imorgon och lite sånt :) Imorgon drar jag till Solberg över helgen med några störthärliga vänner! På lördag blir det snowboard ;) Roligt värre! Så kan tyvärr inte blogga på hela helgen men på söndakväll eller måndag så har jag förhoppningsvis lite bilder att bju på! ;) Nu ska jag packa lite och såå, ni får ha det så bra!! Därför ger jag er lite låtar så ni kan ha det bra!! ;)

» Skrattvarning!!

Sitter och pluggar fysik och tjockar i mig choklad efter en superhärlig springträning med fotbollslaget!! Idag har det inte hänt så mycket förutom att Chrisse missa bussen och sprang runt på skolgården och skrek som om hon höll på bli mördad, typ. Hahahaha jag dog! Det såg så sjukt roligt ut! Hon skrek typ "SKA JAG SPRINGA EFTER DEN OCH VINKA?!" sen börja hon typ springa en bit, sedan vände hon om och börja skrika igen, alla som var kvar på skolan stod typ bara och glodde... Haha! Sedan beslutade hon sig för att följa mig hem så att hennes pappa fick hämta henne här. När vi hade satt oss i bussen och vi precis hade farit såg vi att hennes pappa kom till skolan, då var hon nära på att springa fram och be om att få hoppa av... Men hon gjorde inte det :) Jag skrattade så mycket så jag råka slå huvudet i sätet framför mig... Hahahah förgyllde min dag! Nä nu ska jag sluta vara ett drygas.. :):):):) Hörs! Eller så :)

» fettisdag :D

Hejsan!!! Idag är det ju fettisdag, och såklart äter man ju semlor då ;) Eftersom jag och Johanna är bäst så är jag ju med i elevrådet som är bäst för att vi har bakat semlor till alla klasser på högstadiet! Känner mig så otroligt duktig! (a) Haha nä men det var det. Har typ inget att säga mer än ett litet försvarssvar på Majas inlägg om bussersan... Inlägget finns här --> http://hagelberg.blogg.se/2012/february/fett-bra-dag.html#comment
Maja, du fattar väl att Eric Saade inte är någonting att skämta om! Såklart att jag inte terra dig, han är ju den bästa artist som finns.... Hoppas verkligen att du har förstått det nu! 
HAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH! Nä fan vad fult! Han suger. Puusssss och kram alla! ;)

» :D

Hejsan!! Nyss kommit hem från träningen och så... Innan träningen så var ju jag i stan, med Maja dessutom ;) Hittade sjukt snygga tröjor och liknande ;) Vi gick ju in till Mamma mia en sväng också för att presentera oss p.g.a. att vi ska ju praoa där nästa vecka... Det var döpinsamt men ett måste. Ja, dagen har varit mycket trevlig eftersom jag har umgåtts med Maja hela dagen.. ;) Madde skulle också följa med men hon somnade om imorse så hon missa bussen... Duktigt! Haha nä vi gillar dig ändå Madde :*
Ett Englandslinne från Carlings.
En hood-tröja från Gina Tricot.
En Englandströja från Gina Tricot.
En stickad tröja från BikBok. Denna bild blev lite suddig men orkar inte ta en ny.

» -->

Mot stan!

» gårdagen

Igår, dagen då jag blev 15 år... HAHAH nä men igår hände väl inte så mycket ändå.. Vaknade ganska sent eftersom fredagen blev hemskt sen, sedan åt vi taco inne hos farmmor med Malin, Danke å deras barn, sedan for dom på hockey så då satt jag typ vid datan helt forever alone tills dom kom tillbaka för pappa var på jobbet och erik var på fest.. Men sedan blev det moelodifestivalen när dom kom, med mycket götta å chips occ sånt. Molly Sanden var den enda som var bra igår så hon var ju den enda som kunde gå vidare tycket jag. :) Nu väntar jag besök från storstan!! ;) Hahah nä men snart kommer mina kusiner, mormor & morfar :D Ni får ha det så bra så hörs vi senare ;)

» Tack mina käraste vänner! :)

Hemkommen efter en grymt rolig kväll hos Christine. Var tänkt att jag skulle åka dit och ha en liten trevlig fotokväll men Chrisse, när jag kom fram är det alldeles mörkt och en massa, underbara människor hoppar fram och börjar sjunga, chockad! Helt underbart att se dessa personer och grymt roligt har vi haft! Vi åt blå tårta, inte varje gång man gör de inte ;) Sedan gick jag runt i heeeeeela huset och letade presenter, fick bland annat en barbiedocka av Isak... HAHAHAHAH :D Tack för den ;) Och för er som inte vet så hände allt detta för att det var min sista dag som 14 åring, men nu är jag 15... YEAH ;) Fan vad 14 låter lite, nästan lite p12 varning där... HAHA!! Tack för en underbar kväll! :* Nu ska jag gå och lägga mig och tagga en ny dag med firande och melodifestival ;) Puuss!! ;*

» Lycklig som fan! ;)

Fick besök av farbrorn och hans familj ikväll, eftersom dom åker till Solberg imorgon och inte är hemma på min födelsedag så kom dom och gratta mig idag istället.. :) Fick världens snyggaste skjorta!! Älskar den bara så att alla vet liksom.... ;);)

» hahah

Tjaaaa! Är hemma idag med, mår lite bättre nu så jag drar till skolan imorgon tror jag, beror på hur jag känner mig ikväll ;) Idag är det ju Alla hjärtans dag!!! Woooooohooooo!! Kul för dom som bryr sig, så därför säger jag till er som bryr er: Glad alla hjärtans dag!!!!
Själv bryr jag mig inte ett dugg, dom som vill kan väl ha alla hjärtans dag varje dag om dom vill? Inte så stor högtid som alla andra tycker jag :) Haha nog om dettaaa. Sitter och kollar på lite roliga bilder, som vanliigt :):):):) 





» Tack kära bror!

Huvudvärk, hosta, halsont, feber, yrig, trött, fryser gör jag med! Men nej! Jag ska inte gå och lägga mig igen för då missar jag Wallander och det vore ju bedrövligt! Blir nog hemma imorgon ifall någon liten stjäl skulle sakna mig på skolan... ;) Vill även tacka min kära bror. Tack för att du spelar så högt så att huvudvärken bara blir värre! Snart höjer han väl lite till kanske? Nu ska jag vingla mig ner och se om det finns lite middag! ;)

» ;)

Håller som sagt på att baka, det blir kanelbullar och snickers! ;) Nu när jag satt och väntade på att degen skulle jäsa så såg jag något som jag aldrig skådat förut! Haha nä det var inte så märkvärdigt ;) Lyckades komma ut och ta kort på det, trots att jag är halvdöd just nu.. :)

» ,

Hejsan! I fredags efter skolan drog jag till Madde och sovde där till igår, for hem runt midnatt och sedan laddade jag hem en film, orkade inte blogga dåååå. Nu ska jag typ fara och handla, ska baka lite till min födelsedag, Känns lite jobbigt ust nu.. Men men.. Bloggar väl lite senare. Typ.

» godnatt lite smått..

Nu skallras det tänder!! Har varit hute och gått med Maja i drygt en timme, höll på dö av kylan..! Nu ska jag samla värme och se på en film, sedan går jag och lägger mig för att jag inte har något liv. Nämen är typ dötrött, har nästan somnat hela dagen. Är även dyngförkyld.. :) Så, godnatt lite smått.... ;)

» typ inget intressant.

Idag har vi haft löpträning, sjukt drygt eftersom jag är förkyld.. Svårigheter svårigheter.. :) Nu blir det en timmes läxläsing sedan sova!! Så otroligt trött så jag ska sova senast 22.00!! ;) Godnatt! :)

» Drygfilm

Hejsan!! Har varit sjukt trött idag med, vet verkligen inte vad som är felet.. När jag kom hem från skolan skulle jag se på en film som jag hade laddat ner medan jag var på skolan, upptäckte då att jag hade laddat hem så jag skulle måsta bränna ner filmen på en skiva.. Så då var det bara att sätta igång med det. Halvsov under tiden, men när det var klart så skulle jag börja se på den, äntligen! Så..... När filmen hade börjat, dom började prata och texten kom fram, så märkte jag att det var finsk text.....! ÅÅH..! Och inte nog med det, eftersom jag kollar på laptopen så är det världens sämsta ljud, och jag kunde bara koncentrera mig på texten.. Så sjukt jobbigt!!!! Så nu håller jag på att ladda hem samma film fast inte samma torrent, typ. 1% kvar typ ;) SKa sova så fort filmen är slut! Det lovar jag, om jag inte somnar innan vill säga.... Så nu säger jag godnatt alla! :)

» Dagen

Igår hade jag jätte svårt för att somna... Men ändå var jag uppe ovanligt tidigt! :) Sjukt trött har jag varit i skolan men det har gått bra ändå.. Somnade inte ;) Fotbollsträning idag, inte så jobbigt. Mest bara teknikövningar och så :) Nu ska jag gå ner och äta något och se på tv!! ;)

» vilken rubrik.

Nyduschad och så... Håller på att fixa håret bara för att jag har så tråkigt! :) Kollar runt på lite bloggar också, varför vet jag inte, för alla är så tråkiga så dom skriver aldrig några nya inlägg! Senare ska jag till kyrkan.. Tråkigare kan det inte bli! ;) Nu ska jag fortsätta fixa lite :))))))

» Melodifestivalens första finalister!


» .

Har varit i Mellansel sen igår och kom hem för typ en timme sedan, liftade med hockeybussen som min farbror brukar köra! ;) Såg på melodifestivalen med Sara, älska Dead by april kan jag ju bara säga! Looove. Är ganska deppig just nu så nu tänker jag tröst äta popcorn och is........ Till alla som mår som jag just nu, lider med er... Till alla andra, må ba bra!

» Mirror<3

Härligt att få komma hem till duschen efter en löpträning med fotbollslaget!! Först 1 km uppvärmning, sedan 3 kilometerstest, efter det så körde vi lite intervaller. Sist men inte minst, nedlöpningen ;) Sååå trött jag har varit hela dagen. På konfan gjorde vi någon vandring så vi fick lov att ha ögonbilndel, höll på somna när vi stod stilla eller satt ned... Blir nog en film om ett tag sedan sova :) Just nu ska jag fortsätta dampa musik och äta lite mer middag... Hann inte äta så mycket innan träningen :)
Njuut av låten!!<3