» hoj

Hallå! Blev supertrött efter träningen igår så jag somnade redan vid elva, det är verkligen inte likt mig. Är jag ledig brukar jag vara vaken till runt tre.. Idag har jag bara halvsovit och kollat på how I met your mother, det har alltså varit en slappdag, men snart blir det ändring på det! Jag ska nämligen dra iväg till Kubbe snart och fira min kära faster som fyller år imorgon. När jag kommer hem drar jag nog till nån kompis ifall det inte blir Kubbe allt för länge. Men nu ska jag gå och skaffa ett liv! Skriver senare, hoj!

» Dag 12 - Min favoritlåt just nu

 Dag 11 - Min/mina sportidol Tar bort denna dag eftersom det inte finns några sportisar som jag kan kalla för idoler. ;)
Min favoritlåt just nu tror jag är "luckiest girl" med Vinsten. Den finns inte på youtube men länkar spotify istället ;) Vinsten – Luckiest Girl

» irriterad

  Hoj! Hade skrivit ett helt jävla inlägg och när jag skulle publicera det så råka jag ta bort det.. Orkar inte skriva allt jag skrev för jag minns det inte så jag skriver bara lite fakta. Har varit i Solberg och hämtat Eriks bil som har stått där över sommarn. Nu ska jag snart iväg på kickboxning så jag hör av mig senare! Hörs hoj.

» Dag 10 - En kändis förebild

Vem kan det vara..? Jag ser inte kändisar som förebilder direkt så jag ska nog vara hur tråkig som helst och säga ingen. ;)

» Dag 9 - Din outfit idag

Körde på detta idag, om man bortser från arbetskläderna så att säga ;)
En helt vanlig tröja från carlings och ett par mjukisbyxor, även fast dom inte syntes på bilden så bra.. andra bliden blev lite suddig men palla inte ta en ny, ni ser ju vad det står iallafall ;)
 

» polarbageriet

Hej! Ser att det spårar redigt dethär med bloggen.. Nu blir det ändring på det hoppas jag ;) Under tiden jag inte har bloggat har det hänt otroligt mycket. Har praovecka nu iallafall, jag praoar på polarbageriet. Det är grymt kul alltså! Det spårar varje dag, helt ärligt så är det nästan alltid kaos någonstans, love it! ;) Haha, nä men det är kul. Och sen är ju alla så trevliga där med, otroligt! Imorgon ska vi bara städa i fabriken också slutar vi lite innan 12, härligt slut på veckan och ba start på lovet! :) I tisdags började jag och mina kära vänner på kickboxning, det är ockå grymt kul! Fast mycket träningsvärk får man, det sitter i än ;) Kan ju också berätta att bror min har klarat förarprovet så nu har jag en personlig chaufför! Glad lillasyster!! Även fast han inte håller me fullt där.. Nä men ett stort grattis till honom iallafall :) Nu ska jag ba slappa eftersom man blir så utmattad av att jobba så stenhårt som jag har gjort hela veckan ;) Hare! ;*

» Dag 8 - Min favoriträtt

 
Äh.. Jag har ju inte någon särskild favoritmaträtt men mina starkaste favoriter äv väl kyckling, lax, taco och grillat ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

» inget spännande liv

Hallå! Sitter just nu och skriver klart novellen som ska in på torsdag. Det är en helvetes dålig novell så den kan ju ba ta sig tyck ja :( Har iallafall bytt däck på pappas bil idag, gett Saku medicin och lite sånt. Jag har ju inte sådär jättespännande liv just nu så det finns inget och skriva, men jag kanske lägger upp Dag 8, WOOW! Det var på tiden va? ;) Hare bra!

» Dag 7 - En bild på min handstil

Haha! Känner att det går bar med både bloggandet och 30 dagarslistan.. Men här har ni dag 7 iallafall..

» AA maraton

Tja allihop! Just nu har jag Andra Avenyn maraton med mig själv och pringles :) Lite senare tor jag att jag ska följa med farmor, Hanna och Linnea till kyrkan bara för att Hanna ska få en barnens bibel och för att hon är så söt ;) Har ju ändå inget för mig så atte.... Återkommer kanske ikväll, hare!

» bebu<3

Tycker om dig även fast du är en dryg kluns<3
 

» mysfredag

Mysfredag med Maja, pannacotta och film :D Jag är osminkad och ser drogad ut som satan men det är inget hinder från att ha kul ;)
 

» hall of fame

Min nya lyssna-på-hela-tiden-låt ;)
 

» eiffeltorn jao!

Sitter och skriver för fullt om Lil Wayne! Eller ja.. Försöker i alla fall, men det går inte som jag vill. Och stora muntliga är om 5 veckor.. Tur att jag bakade lite chokladbollar tidigare3 idag som jag kan tröstäta om det går ännu sämre ikväll :) Har kämpat på som satan på bilden med för att bygga upp ett eiffeltorn av sockerbitar, känner mig lite kreativ ;) Bloggar inte mer ikväll så ha det så bra å sov gott! :*

» helt galet

Hallå! Idag drog jag till Madde efter skolan, vi spelade bland annat lite Just dance 4. Det spårade alldeles för mycket, Kan ha varit första gången jag skrattade så mycket som jag gjorde idag! Helt galet! Har tagit en dusch och så, så nu är jag redo för att sova :D Har längtat efter det heeela dagen, nästan. ;) Men ni får ha det så bra och sov gott! Puss :*

» stolt

Hallå! Förlåt för superdålig uppdatering! Har inte haft lusten att blogga riktigt.. I alla fall.. Förra veckan var en toppenvecka! Går inte in nå mer på de eftersom det blir så mycket. Idag har skoldagen rullat på väldigt fort. När jag kom hem såg jag på partaj som var igår, sedan gav Erik, pappa och jag Saku medicin eftersom han kanske inte är helt hundra, det var absolut inte lätt att få honom att vara still, men efter lite teamwork klarade vi det! ;) Har även spelat lite fifa 13 och COD med Erik, fyfan vad jag är grym. Är med Sara nu och vi tänker snart sova eftersom det är skola imorgon! ;) Vi har precis avslutat skräckfilmen, Wrong turn 3. Helt klart den bästa skräckfilm som man kan skratta åt! ;) Råkade tappa ut ett ägg från kylskåpet idag förresten... Stolt. Godnatt!