» vi välkomnar 2013 på bästa sätt!

Halloj! Sitter just nu och väntar på Sara & Elin som kommer närsomhelst. Vi ska ha 3rättersmiddag och senare drar vi till Norrmesunde på fest! Känner på mig att årets slut kommer rocka! Naturligtvis kommer jag ta bilder som jag senare kommer lägga upp, fast bara från middan och så, tror inte att jag kommer ta en massa bilderpå festen, men vi får väl se! ;) Eftersom dom kommer närsomhelst så måste jag fixa det sista innan dom kommer! GOTT NYTT ÅR ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR!

» mobilinlägg-fotbad

Hallå! Sitter just nu i världens härligaste fotbad. Kände att jag ville köra ett litet hemmaspa ikväll så tog mig an ett hemmagjort fotbad. Riktigt skönt må jag säga. Känner ni att ni vill prova så har ni receptet här! ↓

•en balja med hett vatten
•1,5msk salt
•1msk honung
•olivolja

Värt att testa! :)


» Dag 20 - Min dator

Bild i repris! En Samsung RV510

» julen 2012

Hallå! Nu är julen över och jag har haft en underbar jul med underbar släkt! Tänkte inte skriva så mycket utan bara lägga ut lite bilder som jag och Marion tog på julafton och så ;) En sak kan jag säga, fick en galaxy s3 i julklapp så galaxy minin kan slänga sig i väggen ;) Och vi hade världens snyggaste tomet i år! :) Ha det bra!:*

» Dag 19 - Bild på det du köpte senast

Ser ut som ett jävla as idag.
Det jag köpte senast var iallafall denhär mössan, som jag tänkte ta med mig till Solberg som slalommössa typ, eller den ska va i Solberg iallafall, eftersom mina täckbyxor också är orange! ;)

» typ hela veckan

Vad jag är dålig på dethär! Nu måste jag ju skärpa mä, men man kan säga att det har varit fullt upp denna vecka. Förra söndan så var det ju lucia, vi fick halsband och så :) På skolan har 9orna haft volleybollmatch mot lärarna men lärarna vann med ett poäng mer.. Var på stan i torsdags med Sara också. Det spårade ur totalt på max, funderar på om jag vill gå dit mer.. ;) I fredags hade vi avlsutning, så sjuukt skönt!! Och imorgon är det julafton, känns så overkligt!:D Vi ska först vara hemma ett tag tror jag sen drar vi iväg till stan till mina kusiner. Myspys!
Bilderna från luciatåget har jag fått av Maja! :) 
 

» lucia

Hallå! Jag hade lite fel där med att jag skulle blogga på fredagkväll men. Vi var ju som sagt i Solberg och det var riktigt mysigt! Denhär veckan har det inte hänt så mycket förutom att jag var och kollade på Pelles luciatåg igår och idag var det luciatåg i skolan. Riktigt mysigt! Har även varit på min egen luciaträning ikväll eftersom Anundsjös luciatåg är på söndag ;) Jag har också fått finbesök av ett sött litet luciatåg här hemma! :) Lägger upp lite bilder från Solberg och luciatåget och så :) Hare!
Julklappsleken i Solberg :)
Luciatåget
Finbesöket

» Dag 18 - Berätta om dig själv

Mig själv.. Ja jag heter Anna Maria Albertina Olofsson. Jag har en storebror som heter Erik. Jag är 15 år och bor i en liten by 4 mil utanför Örnsköldsvik. Jag älskar att vara med min vänner, utan dom hade jag inte klarat av vardagen, dom är underbara! Jag älskar att köra skoter, moppe och allt sånt och jag älskar att jaga, och jag tog jägarexamen när jag var 13 år. Jag har en ganska stor släkt men det är många som jag inte har träffat. Jag har till exempel två halvmostrar som jag inte har träffat. Men min släkt är super och jag är glad att jag är en del av den. Jag vet inte om jag orkar skriva så mycket mer.. Men hare bra!

» invisteringar på g

Godkväll gott folk! Sitter och pluggar SO för fullt, samhällsekonomi. Tar en bloggpaus eftersom jag är sjukt less på att sitta och läsa, hate it! Imorgon är det ju en helt vanlig dag på skolan, efter det drar Maja och jag till stan för att ivistera kläder, julklappar osv, så jag bloggar kanske inte imorgonkväll eftersom jag ska packa när jag kommer hem och så för på lördag är det luciaträning sen direkt efter den far jag upp till Solberg ;) Min myssläkt och jag ska käka julbord på resturangen där. Kommer nog in några bilder från Solberg på söndag eller så ;) Nu ska jag gå ner och släcka sen ska jag fortsätta att plugga, så ni får sova så gott och njuta av helgen som kommer! Och när jag tänker efter så slänger jag nog in ett litet inlägg imorgon innan jag går och lägger mig ;) Puss!

» Dag 17 - En barndoms vän

Madeleine Bergström är min barndomsvän och även min bästa vän!
 
 

» skyltsöndag i mellansel

Hej hej! Som vanligt så sitter jag och lyssnar på De Vet Du ;) Idag har jag varit i Mellansel och gått på skyltsöndag med Chrisse, Elias, Willy och Isak,mycket trevligt må jag säga men även riktigt kallt! For hem runt 18 tiden. Har sett på Solsidan och lite av beck, nå mycke mer idag har det väl inte hänt, så jag får nog bara gå å lägga mä! ;) Godnatt!
 

» Dag 16 - Din favorit affär

Oj oj OJ, vilken svår en! Det bror ju på om det handlar om mat, kläder, möbler osv. Men eftersom det är jag som skriver så bestämmer jag att det ska vara klädaffär, så då svarar jag gina trickot och bikbok :) Hörs hoj

» badboy

Hallå! Sitter och lyssnar på De Vet Du som jag har blivit störtkär i! Idag var det ju skyltlördag och då stod vi luciakandidater å sålde lotter samtidigt som det kom folk och röstade på oss så nu har vi en lucia men jag tänker inte berätta vem! ;) Kröningen blir den 16 december i Anundsjö kyrka kl 18 så kom dit och kolla vet ja! För övrigt så har jag en hemmakväll ikväll och då passade brorsan på att dra till en kompis och lämnade hans ostkrokar och dricka till mig. Jag tog inte det när han for utan han gav det till mig, så ni ska inte tro att jag är en dum lillasyster.. ;) Ha en fortsatt trevlig kväll och njut av De Vet Du och mina vackra bilder :) Fast bara 2 bilder för kameran min dog.. Och Christine, du är en jätte gullig vän!<3