» Dag 15 - En bild på din mobil

Pissmobil, men den är snart ett minne blott för här ska köpas galaxy s3! Är tanken iallafall ;)

» what a day

Hej! Sitter just nu och lyssnar på beauty and a beat med justin bieber och nicki minaj. Har blivit helt förälskad i den låten! Idag har skoldagen varit helt okej! VI har haft en halv lektions SO, adventsfirande i kyrkan, pyntat klassrummet och sett på skräckis på spanskan. Maja, Chrisse, Johanna och jag har även lekt en lek som heter fryst, dubbelfryst. Det är nog den pinsammaste leken jag har lekt! Särskilt när man är bland mycket folk, but I still love it! Och nu är det helg så vad mer kan man begära?! :D Är supertaggad inför ikväll fast jag har inte riktigt bestämt vad jag ska göra än, men det blir troligtvis att vara med mina söta små vänner :) Hare myspys för imorgon börjar decembeeeer!
 
 
 
 

» Dag 14 - En bild på din favoritsak


» borta bra men hemma bäst ;)

Hallå! Idag har jag varit hemma från skolan eftersom jag inte mådde så bra då jag vaknade men nu är jag ganska pigg igen så det blir skolan imorgon! :) I tisdags var jag hos Camilla och fräshade upp mig lite för på lördag är det skyltlördag och då ska luciakandidaterna, inklusive jag, stå inne på vårdcentralen och sälja lotter och så :) Jag har inte så mycket att skriva om idag så jag tänkte inte göra det, ni får ha det så bra! :*

» Dag 13 - Vad tycker du om din klass?

Jag har den bästa klassen i hela skolan, även fast jag inte känner några sådär jättebra. Det finns några som jag är med jämt, några jag är med ibland och dom som jag aldrig är med, men så är det väl i dom flesta klasserna? ;)

» en slappa-och-hämta-mig-inför-nästa-vecka dag

Haha, värdelöst dålig jag är på att blogga för tillfället! Men kul att se att jag har några läsare kvar fortfarande! ;) Måste skärpa mig! Denhär helgen slår dom flesta! I torsdags fick vi finbesök som stannade till idag. I fredags var det fest på Boberge, igår bjöd vi kusinerna på middag, för att några sedan skulle gå till puben på Olympia. Dock så var jag hemma helt själv... Idag har är det bara en slappa-och-hämta-mig-inför-nästa-vecka dag ;) Så jag bara sover och ser på film så får vi se vad det blir för överraskningar nästa helg! ;)

» röstaröstarösta

Hej! Jag är ledsen att det inte har blivit några inlägg på senaste tiden, men jag har inte haft blogghumöret med mig.. Nu kan jag ju inte skriva allt jag har gjort under tiden som jag inte har bloggat, men några få saker jag minns är att jag har gått och blivit luciakandidat för Anundsjö. Förra veckan var jag i Mellansel och spårade med mina kära vänner. Så sent som igår var jag, Maja och Chrisse hos Madde. Vi spelade ett sällskapsspel, väldigt ovanligt men skitroligt var det! Just nu sitter jag och kollar på Beck men pappa, det ska jag fortsätta med nu :) Ni kan ju gå in här → http://allehanda.se/mer/lucia/1.1492399 och rösta! ;) Hare bra! :*

» Hare!

Hallååj!! Sitter och funderar med mina kära vänner om vi ska hitta på lite bus! Är iallafall superlycklig idag men det finns ingen särskild anledning :D:D:D Nu hinner jag inte blogga mer för jag måste göra något annat! Är så ledsen att jag inte bloggat på ett tag men det kan jag inte göra något åt nu ;) Hare!