» helgen v5

Nu kommer äntligen bilderna jag lovat!Det har inte hänt så mycket sen sist jag bloggade förutom att jag klarade provet för förarbevis på skoter idag! ;)
 

» saknar-sommaren-bilder

Hejsan! Nu har jag bestämt mig för att sluta med 30 dagars eftersom det går så jävla trögt! Haha. Idag har jag varit hos tandläkarn, det gick hyffsat bra men jag kanske måste börja med gummiband igen.. Känns inte lockande men gör det gärna om tändern sitt fel! ;) Vi hade ingen idrott idag så jag slutade typ halv två eller så, riktigt skönt! Kom hem från kickboxningen för en timme sen så nu har jag tagit en dusch och sitter å tittar på farmen :) Imorgon har vi nationella direkt på morgon enda till lunch och sen har vi typ bild men då kanske vi ska ta sprutor å sen ska vi baka paj på elevens val, morgondagen kommer nog bli ganska lektionsfri om man ser det från den smarta vinkeln ;) Min dator vill fortfarande inte samarbeta med mig och min mobil så detta inlägg blir också bildlöst! Eller ska jag köra med lite saknar-sommaren-bilder? Ha det bra ikväll, godnatt!
 

» hallå där! längesen sist?

Hallå alla! Har fått lite klagomål på att jag uppdaterar lite för sällan, därför slänger jag in ett inlägg nu ;) Har varit i Solberg denna helg med Evelina, har såklart haft superroligt! Igår (söndag) åkte vi slalom med mina kusiner Pelle & Ville, och deras kompisar :) Ska egentligen ladda upp bilder därifrån men min dator vill inte ta emot bilder via bluetooth just nu och jag har ingen sladd att koppla ihop med, så ni får nöja er med text ;) Denna vecka kommer innehålla 2 nationella prov, spruttagning, tandläkarbesök, kickboxning och lite sånt, därför håller vi tummarna på lite uppdatering! Så småning om kanske bilderna från Solberg dyker upp också! ;) Fick en kommentar för ett tag sen och det var en fråga om vilket gymnasium och linje jag ska gå. Jag funderar på vård och omsorg på nola  :) Godnatt hörrni!