» moppeböga

Hej! Ikväll har jag varit och moppebögat lite med Maja,Madde & Malin :) Tog även en sväng till Camilla för att boka en tid för klippning ;) Imorgon har vi klasskampen på skolan, hata. :) Detdär med 30 dagars listan, som ni ser så lägger jag inte upp det så ofta, så därför hade jag tänkt slänga in dagarna lite nu och då eftersom jag inte känner för det ibland ;) Just nu äter jag mackor med björnbärsmarmelad och kollar på Svensson Svensson, kan va de bäste ;) Godnatt! 

» filmkväll

Hallå! Gårdagen var mycket trevlig! Träffade Madde på uno-x för att hyra film, vi hyrde två skräckfilmer och köpte lite godis å ostbollar ;) Filmerna var riktigt bra så dom tycker jag att alla skräckfantaster borde se! Mellan filmerna och efter filmerna så pratade vi om allt möjligt, det var ju lite synd bara att inte Maja kunde komma.. Men livet går vidare! Nu ska jag äta färsfylld squash och potatis, riktigt gott! Hörs! :)

» Dag 1 - Text om ditt syskon + bild på dig och ditt/dina syskon

Ja.. Min bror, Erik Olofsson, äldsta syskonet och även det enda. Snart 18 år gammal, stördare än jag, men inte roligare. Vissa säger att vi är lika och att vi är superroliga tillsammans, jag tycker att vi är hur olika som helst men vad vet jag? Egentligen så har jag inte sådär jättemycket att skriva om honom..
Men eftersom vi är en sådan rolig familj så ska det alltid vara någon som gör miner på varje bild och just på denna bild så var det ju alltså jag.. 

» just ja!

Hallå! Nu har även jag fått den jävla skiten som kallas nya blogg.se.. Hata! Var längesedan jag bloggade nu, förlåt för de! Nu har vi gått i skolan i en vecka, i onsdags hade vi skolfoto till och med. Lite tidigt kan jag tycka.. Men det är bara att ta det som det är och gå vidare ;) Ikväll ska vi jag vara med Maja och kanske några fler om vi bestämmer oss för det, det blir inte så tokig kväll! Eller blir det...? ;) Justja! Jag skulle ju börja med 30 dagar... Det har jag glömt.. ehe.. Får bli i nästa inlägg ;) Hare hörrni! :*

» -

Dagen började med att jag blev uppringd imorse av Nina som undrade om jag kunde vara linjedomare, tackade ja, åt och for iväg. Dömde p98 AIF-KB65. Tror det var dom AIF mötte :) Resultatet blev tyvärr 2-8 men jag mådde inte mycket sämre av de ;) När jag kom hem packade jag och drog iväg till Kubbe med moppen, och eftersom pappas bil var punka på så hade han ingen skjuts dit eftersom farmor och farfar redan var där, så han åkte med mig dit, hahah! När jag for hem svängde jag in till Uno-x och köpte en chipspåse till kvällens söndagsfilm. Ikväll valde jag att kolla på filmen som sändes på kanal 5. Tror den hette Disturbia, den var faktiskt ganska bra! Nu ska jag ta och sova för imorgon blir det premiär som 9a! ;) Godnatt!

» 3 år!

Drar och firar kusinen!

» mobilbilder igen

Nu är jag hemma efter en helt otrolig kväll! Började med att vi kom till stan strax efter 18, efter en hel del pinsamheter. Ehe... Då for vi på max å tog oss varsitt mål sedan en lyxshake ;) Vi satt och jäste lite innan vi drog iväg till parken, det enda problemet var att vi inte visste var parken var.. Så jag tog och styrde upp det med mina instinkter så vi kom fram! ;) Vi slapp betala parkeringsplats för att vi hadde mopeder, riktigt fylt hade vi ;) När vi kom dit spelade Melody club, redan då höll vi på att garva ihjäl oss för sångaren var så störd.. När Magnus väl kom så var det bara ös i 2 timmar. Efter det drog vi på oss alla kläder vi hade med oss sen drog vi hemåt. Nu ska jag sova för imorgon blir det firande! God natt! ;)

» det jag köpte igår

Linne 79:- BikBok
Tröja 199:- framsida BikBok
Baksida - spetsrygg

» nu jävlar

Vad händer ikväll?
Imorse när jag vaknade fick jag 2 biljetter ba sådär av pappa för att han inte skulle gå. Moppen är tankad och klar, middag på max, Magnus Uggla med Chrisse. Kan dagen bli bättre? Magnus Uggla är ju typ en gud :') Taggad som satan!

» 30 dagar

Tänkte att jag skulle börja med 30 dagar igen, får se om jag klarar av hela :)  Hade tänkt börja på måndag när skolan börjar så ni får vänta ett tag :)

 

 

Dag 1 - Text om ditt syskon + bild på dig och ditt/dina syskon
Dag 2 - Bild på dig för tre år sedan
Dag 3 - 10 sanningar om dig själv
Dag 4 - 3 bloggar du läser
Dag 5 - En nytagen bild på dig
Dag 6 - Bild på dig och din bästavän
Dag 7 - En bild på min handstil

 

 

Dag 8 - Min favoriträtt
Dag 9 - Din outfit idag
Dag 10 - En kändis förebild
Dag 11 - Din/dina sportidol
Dag 12 - Min favoritlåt just nu
Dag 13 - Vad tycker du om din klass?
Dag 14 - En bild på din favoritsak
Dag 15 - En bild på din mobil
Dag 16 - Din favorit affär
Dag 17 - En barndoms vän (evt. bild)
Dag 18 - Berätta om dig själv
Dag 19 - Bild på det du köpte senast
Dag 20 - Min dator
Dag 21 - Din profilbild på facebook
Dag 22 - Berätta om ditt utseende
Dag 23 - Berätta med text och bilder om din familj
Dag 24 - Gamla bilder på dig
Dag 25 - Något du måste göra innan du dör
Dag 26 - Något du är rädd för och varför
Dag 27 - Hit vill jag resa
Dag 28 - Din första resa
Dag 29 - Ditt största intresse
Dag 30 - Beskriv nummer 3, 11 och 18 i din kontakt lista på mobilen

 


» bullfest

Hejsan! Igår var jag i Mellansel med ett helt underbart gäng! Vi gjorde lite allt möjligt men jag orkar inte gå in nå mer på de. Idag har jag varit på stan med Madde och vi har haft superkul! Som vanligt så spårar det jämt när vi är själv på stan! :D Jag köpte 2 tröjor för ett helt underbart pris! Köpte en tröja för 199:- och ett linne för 79:- och för det fick jag betala 179:- Helt otroligt! Bilder kommer imorgon ;) När vi kom ut från en galleria hörde vi en tant sitta och sjunga med något band. Så jävla bra låt! Sen kom Chrisse och då gick vi på bio, vi såg på snabba cash 2. Vi hade tänkt se på ice age 4 men den började visas imorgon.. :( Godnatt :*

» kan inte sluta skratta!


» trevligheter

Igår drog Maja och jag till Mellansel och körde runt lite, vi for till Kajsa och hälsade på och vi köpte glass osv. :) Sen bestämde vi oss för att ha en myskväll med film och pannacotta ;) Så vi for och handlade lite och drog till Uno-x för att möta Chrisse sen hyrde vi två filmer, "The ward" och "American pie reunion". Dom var riktigt bra må jag säga! Idag klev jag upp 8 för att hämta körkortet sen när jag kom hem gick jag och la mig igen. Vaknade runt 12 och då tog jjag en dusch och drog till Madde :) Vi har kört lite moppe och så :) Trevlighetertrevligheter ;) Hare bra så hörs vi! Puss!

» hahah dör!


» bilderna

Resan dit
Älgsafari
Kantarellplockning
Krabbfiskning
Lekoseum
Andra bilder

» bilderna kommer

Godmorgon! Vaknader runt 11.30, ja.. Jag hörde inte alarmet så jag försov mig... Jag får väl hämta körkortet imorgon istället :) Jag far till Madde imorgon istället för hon ska plugga till förarprovet som hon skriver imorgon. All lycka till dig! Ska nog vara med Maja istället :) Bilder kommer snart, håll ut! Hörs hoj :)

» hemma!

Hallå! Efter 103 mil och 15 timmars bilresa är jag äntligen hemma! Som ni såg i förra inlägget så skulle vi ju på djurpark, det blev inget av de för det regnade så mycket. Istället for vi på lekoseumet i Osby :) Lite allmänt sådär så har vi varit i Ullared, vi har firat Hugo, vi har kört fyrhjuling, ja.. Vi har gjort en massa saker! :) Imorgon kommer jag lägga upp en massa bilder! kanske 40-50 sådär... Eller, vi får se men skulle tippa på något runt de för jag har varit på hugget med min kamera! ;) Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag kliva upp tidigt för att dra iväg med moppen och hämta ut mitt körkort sedan ska jag fara till min saknade bästaste vän Madde och fira henne litegrann, eftersom hon fyllde år när jag var borta, också ska vi prata om allt mellan himmel och jord och så :) Kommer bli en supertrevlig dag! ;) Nu får ni ha det så bra och håll utkik efter alla mina bilder!! God natt! :*

» krabbfiskning!

Hallå! Igår på skjutbanan gick det riktigt bra må jag säga! Jag klarade högviltsprovet och det var det enda jag inte klarade ifjol så nu är min jägarexamen helt klar! :D Det går bra nu ;) Idag har vi åkt och fiskat krabbor :) Det var första gången för mig och det gick riktigt bra det me! Roligt var det med! :) Vi satt vid en stenbrygga eller vad man säger och man kunde se ner i botten så det var riktigt roligt att se alla krabbor som sprang runt där :) Imorgon ska jag vara barnvakt åt Hanna och Linnea medan Malin far till Tyskland och handlar lite ;) Vi ska äta frukost hos Malins moster och sedan ska vi fara till en djurpark. Eftersom det finns saker som kommer hända till helgen så far vi nog hem så vi är hemma på lördag tror jag, så då får ni vara beredd på en bildbomb ;) Ni får ju hemskt gärna höra av er om det är så att ni skulle vilja träffas ;) Nu ska jag sovaså jag orkar hålla koll på talibanerna imorgon! Godnatt! :*

» vildsvinsjakt och älgsafari

Tjena! Igår drog Malin och jag ut i skogen för att jaga vildsvin, när vi var påväg dit så sprang det ett svin över vägen, sen när vi var påväg till kojan som vi skulle sitta i så hörde vi en massa svin framför kojan. Men när vi kom fram så såg vi inga, dom var troligtvis i buskarna bredvid kojan. När vi sätt där i kojan så var jag livrädd! Om det är något jag verkligen avskyr så är det små äckliga jävla gnagare, och vad fanns i kojan om inte fullt med små jävla möss?! Fyfan jag vägrade sluta göra ljud för hade det blivit tyst, ja då jävlar hade dom vart på mig och klättrat, fyfan. Idag har vi varit på älgsafari med hela gänget :) Stoooora tjurar och småsmå kalvar :) Kommer upp bilder när jag kommer hem ;) Ha det så bra! Nu ska jag sova, ska troligtvis till skjutbanan imorgonbitti, puss! (Dethär inlägget skulle upp igårkväll men jag somnade innan det var klart och jag orkade inte skriva om allt jag har skrivit)