» jävligt mycket text

Hej! Imorse höll jag på att försova mig... Men jag hann med bussen och så, är ju så skickligt snabb så jag hinner med allt! ;) Minns inte riktigt dagen men jag tror att det var en rätt dryg dag förutom att vi såg på film i en timme på spanskan och att vi slutade 13.20 :) När jag kom hem hade jag fått ortroligt mycket post, woow! Fick mitt nya bankkort, fick lov att byta eftersom jag hade den äldre "modellen" som var maestro, och den skulle kanske inte funka i England så jag bytte till visa :) Fick också hem en massa uppgifter från EF om alla flyg och så. När jag hade läst det som tog typ en halvtimme så skulle jag se på film på datorn, la mig ner och kollade i några minuter sedan somna jag, som vanligt. Vanade typ 20 tror jag, har suttit och pluggat inför uppkörningen som jag har imorgon! Är sjukt nervös eftersom jag är urusel på att minnas saker och jag kan inte så många vägskyltar... Är grymt nervös! Kom på nu att jag inte har ätit något och jag är otroligt hungrig, men jag orkar inte gå ner och äta, klockan är ju nästan 00 för buddahs skull!!!! Haha, endast några fattar detdär.. Det är ju nästan lite synd att min humor är så dålig, den är så dålig att den blir rolig. Synd om mää!!! Jävlar vad mycket jag har skrivit, tror jag måste lugna mä å sova nu istället! Om det är mycket stavfel och så i dethär inägget så är det för att jag är trött och jag orkar inte ändra så inga kommentarer om det tack :) Godnatt!

» lite smått och gott :)

Slutade 14 idag så drog till stan med Madde. Vi spårade jävel hela tiden, kan nog säga att detta var en underbar dag! Handladfe även mycket! :) Måste ju ha lite grejor med mig till England ;)
Linne och halsband från Gina Tricot.
Bikiniöverdel från Cubus.
Väska från Lindex.
Sandaler från DinSko.
Godis från Candy Corner.

» underbara pojke!


» grillning osv.

Halloj! Igår efter att alla gäster hade farit hem drog jag till Mellansel för att kolla på eurovision song contest, tror ni att jag dampade när Loreen vann eller?!? Sjukt lycklig svensk här alltså! Sovde i Mellansel och runt 15 kom pappa och hämtade mig, jag tog mig en tårtbit som var kvar från igår och gick ut i det härliga vädret och solade lite :) For sedan till Agnsjön och grillade med bl.a. Hanna & Linnea :) Så underbart det är där! Love Agnsjön!

» konfirmation


» bortamatch

Spelade match mot Bollsta ikväll som slutade grymt härligt med 3-7 till oss!! Är så jävla lycklig, synd bara att domaren inte var den bästa.. Men snygg va han allt ;) Imorgon kliver jag upp 7 för det är konfirmation, kan inte förstå varför min broder är så förbannad? Taggar även ESC imorgon kväll! Loreen tar ju hem allt! ;) Nu ska jag dammsuga och renbädda sängen sedan går jag och lägger mig! Godnatt! ;*

» New girl

Hej! Idag har Chrisse, Maja och jag spårat så sjukt mycket på skolan, det är inte klokt att man kan spåra så mycket på några timmar, hahaha ni är störd.. På det bästa sättet! Love u!♥  Har typ inte gjort så mycket idag egentligen... Läst lite läxor och sett på några avsnitt av "New girl". Älskar den serien! Började titta på några avsnitt igår och blev helt kär i serien! om ni har lust att kika lite på den så kan ni gå in på www.tvtajm.tk, där finns alla avsnitt som sänts på tv hittills ;) Nu ska jag sova för jag är grymt trött men ni får ha det så bra! Hare!! ;)

» städastädastäda

Halloj!! Håller på att storstäda förfullt med Erik, tagit en liten paus nu bara ;) Jag undrar vad pappa säger när han kommer hem från Gävle och ser att det nästan är tomt i skafferiet.. :) Snart går jag ner igen och fortsätter men sedan drar jag på träning sen måste jag väl städa lite till när jag kommer hem. Hörs!

» hanna 4år

Hej! Är nu hemma efter en trevlig kväll i Kubbe!! Fått god mat och god tårta, har även fotografetat med kusinerna och fotografetat ute i skogen medan Hanna och Linnea jagat en massa djur! :) Hanna och Linnea fick en studsmatta idag, gissa om dom blev glad?! Ja nu blir det många bilder men vad vore en blogg utan bilder?! ;)

» lite kul ändå :)

Halloj! Vaknade 9.30 idag, åt frukost och satt lite vid datan sedan gick jag in till farmor för att få skjuts till kyrkan, när jag kommer dit så var det ju såklart ingen gudstjänst bara för att jag bestämde mig för att gå idag... Nä då var det bara att fara hem igen.. :) Lika bra det, hade nog somnat i kyrkan annars ;) Nu har jag duschat och ska iväg till Hanna och Linnea om ett litet tag, ska träna lite på AM-kortet först :) Hare!
HAHA nä jag skoja!!! Hare bra hörrni! :)

» hela helgen i ett

Hejsan!! Igår var jag i stan med Madde, Malin och Maggan, fixade pass, kollade upp systemkameran eftersom det är fel på den, shoppade och så :) Köpte en lång kofta och en "strandklänning" som jag ska ha med mig till England :) For hem till Madde när vi var tillbaka på byn och sen blev vi bjudna på mat hos Maddes moster, riktigt gott!! Idag har jag sovit ut rejält och har bara gått runt, kört moppe och ätit grillat! ;) Nu på kvällskvisten har jag bara haft en lite lördagsmys för mig själv med en massa filmer :) Imorgon går jag nog på gudstjänst så jag får dendär sista pricken innan konfirmationen nästa lördag! Efter det åker jag upp till kubbe och firar min älskade sötkusin Hanna som fyller 4 år på måndag!

» sett en björn idag ja

Kom nyss hem från Chrisse, det blev ändrade planer.. Maja och jag åkte bil till Chrisse, sen kom Elias och sedan Madde, direkt när Madde kom vandrade vi iväg till Chrisses stuga som ligger ungefär 5 kilometer in i skogen från Chrisses hus. Efter ca halva vägen säger Elias "Titta, en björn!". Jag trodde inte på han å börja skratta lite smått men sen när jag vrider på huvudet så ser jag en livs levande björn som börjar lunka framåt. Det var första gången för alla 5 att se en levande björn i vildmarken! ;) Jag hann tyvärr inte ta upp kameran så snabbt ur ryggsäcken så jag fick en bild på bakdelen men ett till tyvärr är att han var typ 300-400 meter ifrån oss så det är bara en brun liten prick på bilden.... När vi kom fram gjorde vi upp en brasa både inne och ute, riktigt mysigt :) Grillade korv osvosv. :) Orkar inte skriva mer, ska till stan imorgonbitti! :) Godnatt :*
Minen avslöjar allt. Hon har sett en björn.

» äventyr på g

Har rensat bilder på minneskortet i kameran för snart ska den fyllas med nya bilder!! ;) Ska nämligen ut på äventyr med the bruds ;) Maja och jag cyklar strax till Chrisse och sen cyklar vi vidare till nån stuga för att ha en superkväll! Bilder kommer såklart, hörs! :*

» det är dags för onsdagsmys!


» datorlagg och England

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte riktigt haft tid eller ork för att blogga... Kan säga lite snabbt att jag har haft matcher, kurs osvosv. Har varit lite småirriterad idag på vissa saker och det känns mycket bättre nu när både mobilen och datorn laggade ihop totalt... Pallar inte!! Idag är det exakt 4 veckor kvar tills Madde och jag drar till England i 3 veckor! :D Ska bli så himla skönt att bara lämna allt och slippa vara med på skolavslutningen och hela ratet! Det som känns lite tråkigt är att vi är där under midsommaren.. Men längtar så jag dör nästan!! Så passa er britter för om 4 veckor är vi i England och gör Hastings osäkert!!! ;)  Sov gott! :*

» mange makers nya


» styrbjörns

Styrbjörns hörna idag!! :) Kommer frysa ihjäl för att Maja övertalade mig :( Nu måste jag sitcka, hörs!! ;*

» läs och begrunda!

Godnatt!

» inlägg efter kommentar

Christine Svensson om min helg:
Du måste nästan skriva om hur mycket vi spåra på bussen ;) o mitt KLOCKRENA skämt!
Ja. Eftersom det är en liten flicka som gärna vill höra hur mycket vi spårade på bussen så tänkte jag berätta det innan jag går och lägger mig. Påväg till stan så spårade vi otroligt mycket. Chrisse sa att hon skulle köpa något åt hennes syster för att hon tog hem Chrisses väska men sen sa Chrisse att hon inte skulle göra det men att det var tanken som räknades. HAHAHHA!! Vi började skratta som några åsnor och sen skrattade vi som några åsnor igen för att vi lät som åsnor... Vi borde inte ha något liv egentligen... SUCK! Nu ska jag sova innan jag låter om en åsna. Puss ;*

» min helg

Hejsan!!! Har inte bloggat sen i fredags och det beror liiite på att jag var trött när jag kom hem från chrisse på fredagen och jag har typ inte varit hemma så mycket igår, inte idag heller men nu ska det skrivas!!! Som sagt så färgade Maja och jag Chrisses hår lila i fredags. Dipdye. Bilden är snodd från Chrisses blogg men om ni vill se mer av det vackra håret så kika in på henne blogg, citi.blogg.se. Men innan det så var vi i stan, köpte bl.a. en plattång och en tröja. Igår var vi bollkallar på skyttis till Anundsjös herrlag. Det var dötört och jag höll på att dö av kylan. Tack till alla som tvingade dit mig, det betyder <3 Efter den matchen drog vi till min morbror som hade fyllt 50 och firade honom. Marion och jag hade supertrevligt dom minutrarna jag hann vara med henne.. Om du ser detta Marion, hör av dig när du vet en dag vi ska hitta på något!!! ;) Idag har vi haft fotbollsmatch mot Remsle, började bra men sedan rasade allt samman... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.. Ska nog kolla på How I met your mother och äta lite pringles sedan går jag och lägg mää :) 

» just nu

Dip dyear Chrisses hår lila :):):):):):):):):):)

» max med chrisse å maja!

Hejsan!! Sitter just nu inne på max med Chrisse å Maja!! Maja å jag sitter å äter lyxshake med pommes frites medan Chrisse äter ett friscomål :) Snart ska vi vandra upp mot gallerierna å shoppa lite, sedan tar vi bussen hem och åker mot Chrisse för att ha en dampkväll som vi brukar ha lite då och då :) puss & kram så hörs vi sen! :*

» älskar


» ba rate

Hej!! Denna skoldag har varit pest och pina! Fyfan.. Inget att snacka om, några vet varför men det är ganska privat så ni som redan vet, håll det för er själva! ;) Haha nu ska vi inte prata om de... :):):):):):):) Ska nog ut å bränna lite bensin nu. Ta det inte bokstavligt!! Ska ba köra moppe :) Palla inte skriva mer så.. :) Hörs!

» Ny design

Bytt design! F5 om det inte har skett några ändringar :)

» svar på kommentar

du vet vem jag är.. - "vilka var epa killarna dååå?;););)"


SV: Nej jag vet inte vem du är, skickar svar via sms till dää om du vill säga vem du ä ;)

» sista april spåra jävel..

Haha, åh... Sista spåra ju.. Hade en super sista april!! Dock kom det lite hinder vilket gjorde att trevligheterna inte belv fulländad... Men är grymt nöjd endooo :) Inga bilder från denna händelse :):)