» 13 januari

Hej, det blev inga mobilinlägg men jag hoppas att ni överlevde iallafall ;) Jag behövde iallafall inte vara barnvakt på lördan så jag stannade i Solberg hela helgen. Det gjorde Hanna och Linnea också men det var farmor som passade dom ;) Vi badade, bastade, åkte slalom och lite sånt. Har inte så mycket att berätta, har bara blider från slslomåkningen. Ha en fortsatt trevlig söndag och lada upp inför den nya vecka!

» Dag 21 - Din profilbild på facebook


» The hobbit

Hallå! I tisdags fick Madde, Malin och jag för oss att vi skulle dra på bio direkt efter skolan. Vi såg på The Hobbit 3D och den var ruskigt bra! Idag stannade jag hemma från skolan p.g.a. ont i huve men drar dit imorgon igen, sen när jag kommer hem frn skolan åker vi upp till Solberg men jg åker hem på lördag eftersom jag ska vara barnvakt åt mina underbara små kusiner :) Kommer alltså hem på söndag och då får vi se om det kommer ett blogginlägg med bilder, blir nog även blogginlägg från mobilen under helgen med skulle jag tro. Hörs!
 

» de vet du

Godkväll gott folk! Sitter just nu och lyssnar på De Vet Du's nya låt, boyband. Riktigt bra! Dom har fått turen att spela in ett avsnitt på kanal5 som ni kan se här → http://www.kanal5play.se/DeVetDu. Går ni in på http://4435786.polldaddy.com/s/de-vet-du så kan ni rösta på om dom ska få ha sin egna realityserie på kanal5 eller inte. Jag tycker absolut att ni ska gå in och rösta på dom för dom är störtsköna! Men kolla på avsnittet och välj själv ;) Ni får ha en fortsatt trevlig kväll trots att den är halv 1 ;) Godnatt till resten!

» nyår

Tja. Jag vet att klockan är jävligt mycket och jag hade tänkt gå och lägga mig efter detta inlägg. Känner ba att jag vill göra bort dethär "nyårsinlägget" ;) Som jag sa i förra inlägget så skulle Sara, Elin och jag ha 3rätters, det var supergott och vi hade jätte trevligt innan vi for iväg på fest. Som nog dom flesta hade så hade jag superkul på nyårskvällen! Helt otroligt. Det blev inte så mycket smällare men det var nog lika bra de, vad ska man ha smällare till? Tror vi for hem runt 3 nån gång så då gick Sara och jag å satte oss i köket å åt skruvar å allt va det e ;) Tänkte avsluta inlägget med lite bilder ;) Godnatt och god fortsättning folket!