» halloween

Godmorgon! Igår for jag till Ödsbyn, halloween fest!! ;) Kommer lite bilder, sen blir det inget mer bloggande på ett tag. Hörs!

» kex choklad god och glad :D

Hej! Idag har jag och Maja varit hos Chrisse för att planera saker osv. Nu har vi äntligen fått höstlov!!! :D Imorgon kommer jag inte hinna blogga tror jag för jag ska till Chrisse. Kommer lägga ut bilder på vad vi gjort ;) Nu på höstlovet så kommer jag ha fullt upp så har ni tur så kanske det kommer nåt inlägg men det är inte säker för kommer vara datalös ;( Men jag får klara mig ändå :) Jag är sjukt lycklig för jag fick en kex choklad av farmor :D Så nu ska jag njuta av den så får ni ha det bra så länge ;)

» Något jobbigt i livet..

Något jätte jobbigt i livet är att bortsa ut håret efter att man duschat..! HAHA. Nä men det är as drygt, typ super tovigt och jätte svårt att borsta ut det och när det väl är gjort så har man en bortdomnad hand... ;( Det var allt jag hade att säga ikväll, ska återgå till mitt eviga borstande.. ;) Godnatt and sleep well ;)
:O

» dökul :P

Hej :) Idag så hade vi allahelgon vandring på skolan, bara för (r)åttor ;) Nä men vi pratade typ om döden och sånt skit vid olika stationer, det var tråkigt! Kul jag är idag känner jag, haha ;) Alldeles strax så börjar "bonde söker fru"! Så otroligt pinsamt program så det blir bra :P Undra vad det dyker upp för pinsamheter ikväll ;)

» Darkman : PPpPppPppPPpPppPpPPPp

Hej! Denna vecka så har vi mysvecka på spanska, det innebär film och massor med go'saker ;) Vi ser på Darkman". Pinsamt nog så är det bara Madde och jag som sitter och as garvar åt filmen (a) Men den är ju så sjukt dålig att det blir en störtskön komedi ;);) Maja och Christine har nyss farit hem, vi har suttit och planerat lite om saker å ting ;)  Nu ska jag träna NO, göra matteläxan och skriva lite i "boken om mig" så vi örs senare ;)

» .

Godnatt.

» Trocadero

Hej :) Idag har jag varit på skolan... Håller på med "Boken om mig" på svenskan, går ganska bra än så länge men dethär är bara början ;) Men men.. Ikväll.. så ska jag inte göra så mycket :P Sitter och dricker trocadero för mig själv... För det är så gott! :)
Jag och paint passar såååå bra ihop. För jag är bäst på att måla :D

» Kladdkaka<3<3<3<3<3<3

Hej!! Har sett på awkward som jag kom på i sista minut att det var idag ;) Kvällens avsnitt var ju nästan bäst ;o Sedan blev det en halvtimme med Gustafsson 3tr ;) Sjukt bra de me ;) Har även bakat kladdkaka som jag sitter och äter nu :) Den vart super kladdig men verkligen jätte god :D Nu ska jag se på film, hörs!

» Lilla Lady!

Hej! Sara har nu farit hem och kvar sitter jag och lyssnar på Lilla Lady ;) Igår tittade vi The Grudge 3... Bara Sara som satt och gömde sig bakom sin halsduk hela tiden... :P Jag vet inte vad jag ska hitta på idag... Facebook!!!<3 Nä skoja ba. Gustafsson 3tr är det ikväll i alla fall ;);) Nä nu ska jag kolla runt lite på datorn men kommer troligen springa ner och hämta is snart:) Hörs!

» ut!

Nu har Sara kommit :D Undra vad vi ska hitta på.... ;) Just! Vi ska ut och lurva på :) Hejdå!

» Sara

Hej :) idag har jag bara slappat och varit döhungrig, men fick äta världens godaste mat! Mammas specialare<3 Verkligen supergott :) Nu sitter jag och väntar på Sara, som troligen dyker upp när som helst :) ha det gott :)

» hemkommen

Hejsan! Hemkommen från Mellansel för en havltimme sen unngefär :) Vi hade riktigt skoj tycker jag i alla fall ;) Nu blir det en film!! :D Due date<3 Super kul och bra film ;) så vi hörs hörreni ;)

» Mellansel

Hej! Idag har det varit en lugn dag på skolan :) Ikväll blir det en sväng till Mellansel med Maja och Madde :D Fy sjutton vad kul det kommer bli ;) Men det bästa sättet att förbereda sig inför det är att sova precis som jag gjorde alldeles nyss! ;) Nä men nu ska jag ta och leta en kofta så jag inte skallrar tänderna ur käften på mig :) Vi hörs inatt eller imorgon :D

» demokratidag

Hejsan! Har varit på demokratidag idag på folkets park med elevrådet och några sexor! Men nu ska jag se på robinson så vi hörs! ;)
Är med i början av videon!

» nya skor<3

Hejsan!! Jag har nu kommit hem från stan :) Efetrsom jag slutade 12.50 idag så tog jag en stadsrunda med Chrisse och Maja :) Köpte ett par otroligt härliga skor (vilket behövdes!!) ;) Kommer en bild :) Imorgon drar jag iväg till stan igen p.g.a. demokrati dag med elevrådet! :) Nu ska jag se på en film för er som trodde något annat ;) Så vi hörs väl senare :)



» Trion<333333

Tjena!! Har kommit hem från skolan nu och ja... Haft en ganska så rolig dag ändå... På spanskan fick Madde och jag ett mycket gott skratt kan jag säga!!! ;) Om knappt en timmse så drar jag till Chrisse med Maja :) Roligt värre! :) Ja... Vad ska man säga mer om denna dag? Inget, så vi hörs ;)

» pirates of the caribbean<3

Hejsan!! Jag har märkt at jag inte bloggat för tillfällte.. :P Men nått som inte är gjort är inte gjort ;) I helgen så drog jag till Madde, skulle skriva om det men datan slockna ju så jag orkade inte skriva om det jag hade påbörjat :P Men vi hade väldigt trevligt, vi bakade kladdkaka, vi såg på film, och vi hade kul som vanligt helt enkelt ;) Har sett på andra avsnittet av nya säsongen från 2 ½ men :D Just nu sitter jag och tittar på senaste filmen av pirates of the caribbean, I främmande farvatten! Jag älskar den filmen!!<3 Men nu ska jag se klar på filmen. Ni får ha det så bra så hörs vi!! :)
Hittade lite bilder från sista april när jag umgicks med mina största muppar<3

internet problem så ni fick bara en bild :(

» hoppsan.. :P

Hej! Förlåt för att jag inte skrivit något idag men när jag kom hem från skolan så funkade inte internet och sen somnade jag klockan 17.00, 21.00 kom farmor och väckte mig... Hoppsan!! Sen så gick jag och åt eftersom jag inte ätit middag så ja... Haft inte så mycket tid att blogga men nu gör jag det ;) Idag så bakade vi pizza på skolan ;) Sen direkt efter gick vi och åt taco buffe till lunch... :P:P Men nu ska jag springa ner och hämta lite is ;) Ha de bra så hörs vi senare! ;)


» so prov

Hej! Idag har jag typ inte gjort så mycket, ska träna lite på SOn nu för det är proooov på fredag... ogilla :( Men sånt som måste göras :P Sedan blir det en varm å härlig dusch :) Hörs!

» JUST NU

JUST NU har jag daaaaaaaaaaamp :):):):):):):):):):):) Godnatt! :D
En mycket gammal bild som visar att jag, även i liten ålder, kunde ha damp!! Fast på ett bra vis ;);)

» vart jag mig i världen vänder

Underbar låt!<3

» hej.

Idag vändes hela min värld upp och ned i några timmar... Alla tankar går till er drabbade!<3
Idag har jag varit på skolan och haft ganska många lektioner, även mycket skratt på musiken... :) men jag orkar inte skriva så mycket idag så jag får väl ta och göra det en anna dag.. Hörs!

» : PPppppPPpPpPPpPp

Hejsan! Har nyss kommit ut ur duschen och är redo för att sova snart.. Måste först borsta ut det trassliga håret på mitt satans huvud! ;) Kvällen progrom av AWKWARD var suverän! :D Sitter och skypear med Fredrik och Elias fast Elias var ganska så tyst idag ;) Men säger godnatt nu i alla fall. Hörs imorgon! :)
Nytagen bild så döm inte för som sagt.. är redo att sova! ;)

» Magnus Uggla

Hej och godmorgon!! Vaknade för några timmar sen och har tittat på en film nyss men nu har jag inte den blekaste aning vad jag ska hitta på.. :P Sitter och lyssnar på Magnus Uggla iaf.. Sjukt bra låtar har han;) Hörs hej!!

» trött

Hej! Igår så var jag hos Ragnar och hade trevligt med lite folk :) Vi såg på film och vi skrattade, men vi gick och la oss 6 på lördagmorgon och vaknade först 8.30 sen låg vi och pratade sen somnade vi igen sen så vaknade vi 12 så jag är supertrött idag och har bara åkt bil och degat.... Härligt ändå... ;) Men nu ska jag fortsätta dega så ha det bra så hörs vi ;)

» robinson<3

Hejhej!! Idag så har jag varit på skolan.. ;) Det var rock konsert i gympasalen så vi missade hemkunskapen där vi skulle baka pizza ;( Inte lika kul, men nu sitter jag framför tvn och kollar på robinson! :D Superbra program! ;) Hoppas på att Denice ska vinna :D Nu ska jag fortsätta titta på robinson och äta is!! ;) Ha de bra så hörs vi! :)

» ;(

Har inte varit så bra på att skriva den senaste tiden men jag ska försöka bättra mig ;) Godnatt :)

» blöööööö

godnatt. Social just nu men inte på bloggen utan på ett annat ställe :):):):):):):):)

» .

Hej! Sitter och skypear med lite folk :) Trevligt värre ;) Jag är super trött efter hela helgen... Men idag på skolan så har vi haft nästan bara tråkiga lektioner ;( Nu ska jag bara dega framför TVn ;) Hörs hej!

» Sara :D

Nu drar jag till Sara och stannar där över natten ;) Hörs!

» hemma igen ;)

Hejhej! Har nyss kommit hem från konfalägret! Det var superkul och jag tycker att Madde ska vara lite ledsen över att hon inte kunde följa faktiskt. Men vi har som sagt haft jätte kul med mycket skratt och damp, också får vi ju inte glömma alla facerapes ;) Vi har även haft en egen liten kakfrossa ;) På gudstjänsten idag så fick vi lov att sjunga inför allihop.... Jag sjöng ju naturligtvis som en kossa -.- Men man måste väl bjuda på sig själv ibland ;) Det var så pinsamt när vi lekte en lek ute och jag HALKADE mitt framför ögonen på alla!! HAHAHAHAHAAHAHHAH jag tror jag dööör!! Jag har inte haft tid att ta så många bilder men ni får några bilder från när vi var på kyrkogården och när Maja och jag satt i ett hörn o.s.v ;)